EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 30 d’octubre de 2018

MALALTIES CUTÀNIES

Benvinguts al bloc. L'entrada d'avui fa referència al taller-xerrada que el Cap de la Sagrada Família ens ha ofert al grup de caminadors en especial, encara que hi pot participar tota persona que en siguin usuària pel fet que és el nostre Cap i per tant no cal dir que hi tenim el dret de fer-ne ús.
El taller d'avui ha estat fet per la ponent la Dra. Àngela Valencia, amb la col·laboració de la Dra. Àfrica. El tema a tractar ha estat el de "Les Malalties Cutànies": Pigues, berrugues, fibromes, ec....
Amb una presentació de diapositives força explícites per les seves imatges, i amb el complement que la Dra. Valencia ha anat explicant una a una per les diverses varietats (tipus), que hi ha, i ens podem trobar cada persona, dintre de ser un tema molt personalitzat per les diferències de pells que les persones tenim, i segons la vida que portem, la influència del país que hem nascut, o fins i tot antecedents familiars, tenen una certa rellevància en el que podria ser el diagnòstic, que com és evident l'ha de fer un professional de la pell com per exemple ella.
La quantitat de vint-i-sis persones, hem estat presents a la xerrada i reconeixem que a part de ser molt interessant, i ben comandat per la Dra. Valencia, com ja he esmentat, més la col·laboració de la Dra. Àfrica, que entre totes dues han atès i contestat les preguntes que per part dels assistents se'ls hi ha fet, ha valgut molt la pena. Satisfets com generalment acostumem a quedar amb els tallers que ens ofereix el Cap, aquest en especial, demanem que si potser es pugui fer una altra xerrada per la seva amplitud de punts a tractar per poder ampliar els nostres coneixements per la seva importància i afectació en general, però a les persones grans en particular.
Els donem les gràcies, els quedem molt agraïts a les ponents, al personal docent, administratiu, a tots per la seva implicació i bon tracte. També agraïm al Cap, el suport que ens dóna al Grup de Caminadors, entre tots ho anem tirant endavant.
Des d'aquí personalment també us dono les gràcies a totes les persones que ens acompanyeu a les caminades, que sou els protagonistes de tot el que avui és una realitat.
Ara hi deixo una mostra de les fotografies que he fet durant el taller.

Com sempre diem: SALUT I CAMINADES!
LA DRA. ÀNGELA VALENCIA  I  LA DRA. ÀFRICA EN LA PRESENTACIÓ

PERSONES ASSISTENTS AL TALLER XERRADA D'AVUI


LA PONENT DRA. VALENCIA EN PLENA CONFERÈNCIA

  IMATGES DE LA  PRESENTACIÓ


FINAL DONANT LES GRÀCIES ALS CAMINADORS

CONTESTANT A LES PREGUNTES QUE  HAN  FET ELS ASSISTENTS

VISTA GENERAL DE L'AULA

INTERACTUANT AMB  ELS ASSISTENTS

UNA ATENCIÓ IMMILLORABLE - EXQUISIDACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada