EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 7 d’octubre de 2018

SALELLES

Bon diumenge seguidors. Encara que sigui amb retard us faig arribar la caminada que vàrem fer el divendres passat vuit membres de la colla dels Senderistes. El retard és pel fet que divendres a la tarda em vaig desplaçar al Berguedà, concretament a la Vall de Gresolet, que uns familiars em van convidar i fins dissabte el vespre no vaig tornar a casa. Avui diumenge per tant he pogut preparar el material per poder-la compartir amb vosaltres.

Per començar us dic que la caminada va ser anar al poblet de Salelles, que almenys un cop a l’any amb les caminades saludables, hi ha el costum d’anar-hi. En passar un cert temps, com a mínim, és aconsellable fer-ho per evitar sorpreses com poden ser camins espatllats, o altres factors que ens obliguessin a canviar la ruta establerta.
Així que vàrem anar pel passeig del riu Cardener a la zona del Congost, per pujar al barri del Sol i Aire, seguim per anar al barri del Xup, i per la carretera d’Igualada anem al Sindicat de Salelles, seguim fent la pista que tenim a davant, i creuem la pista que ve de Les Ferreres, nosaltres seguim caminant sense deixar la pista ampla que estem fent, fins que convergim amb una altra pista que ve de la banda del Bosc del Suanya. Ara anem per l’esquerre nostre, que si ens hi fixem, ja anem veient el campanar de l’església. Anem a la plaça i esmorzem per recuperar les forces.
Per la tornada, refem el camí que hem fet en anar fins a l’encreuament que hem agafat a l’esquerre, ara però seguim caminant recta, és a dir, no deixem la pista que fem (molt ampla i maca per cert). I així fins que arribarem a l’asfaltat que ve del Bosc del Suanya, que és a on ens dirigim, i pel camí agrícola sense deixar-lo, anirem a sortir a la via del tren de la Renfe, la travessem i som a la zona del Congost, que altra vegad pel passeig del riu anirem fins al barri de la Sagrada Família, que és el nostre punt de sortida i arribada. Com podeu comprovar no és molt complicada, és una caminada moderada que la pot fer tothom si disposa de temps per poder-la gaudir. S’hi combinen els bons paratges, amb bons camins, i la pau que es respira durant tota la caminada, sense oblidar l’entorn màgic del poblet de Salelles. A banda de ser molt agradable de veure, per la seva conservació i els atractius històrics que ens ofereix que són varis.
Si seguiu l’enllaç, podreu saber-ne més detalls: Salelles

Com és força habitual amb els deures que ens imposem hem pogut escollir la flor del dia. En el cas d'avui hi deixo dos enllaços:Botànic Cal Riera Moià  ---- Nyàmera
Finalment us hi deixo el trac del recorregut per si és del vostre interès fer-lo algun dia: Salelles
Gaudiu de les fotografies que espero que siguin del vostre grat.

SORTIM DE MANRESA PEL CONGOST

VIA AL BARRI DEL XUP

LA MARIA I EL JORDI FENT-LA PETAR

LA DOLORS, LA MERCÈ I EL JOAN PEL BARRI DEL XUP

EL SINDICAT DE SALELLES

PLEGANT EL MÒBIL DESPRÉS DE PRENDRE DADES

UNA DE LES PANORÀMIQUES QUE GAUDIM DURANT LA CAMINADA

JA SOM A L'ENTRADA DE SALELLES

UNA PASSADA!

UN PLAER PER LA VISTA FANTÀSTICA

RECUPEREM LES FORCES A LA PLAÇA

LA FONT QUE LA PRESIDEIX

LA FAÇANA DE L'ESGLÉSIA

EL MARIO, EL JORDI, JO, LA DOLORS, L'ANTOLIN, LA MARIA I LA MERCÈ - EL JOAN HA FET LA FOTOGRAFIA

EMPRENEM LA TORNADA 
UNA PRECIOSITAT DE POBLETELS MAGRANERS BEN PLENS 

LES MAGRANES QUASI A PUNT PER MENJAR

PER LA PISTA AMPLA PER ANAR AL BOSC DEL SUANYA

EL PONT DE L'EIX A LA VISTA

MANRESA TAMBÉ ES DEIXA VEURE

LA TORRE LLUVIÀ  DESTACA DE LLUNY

PEL CAMÍ AGRÍCOLA TROBEM AQUEST ORATORI DE SANT JOSEP

ENTREM A MANRESA PER LES ESCODINES IGUAL QUE HEM SORTIT

AQUÍ HI TENIM LA NYÀMERA - PLANTA COMESTIBLE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada