EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 12 d’octubre de 2018

FOSSAR I TORRENT DE LES TORRES

Aquest divendres festa del Pilar, res a celebrar, llevat de les Pilars i altres que festegin el seu sant o aniversari, ho dic perquè sé d’una parella d’amics, que en aquest dia fa anys ens varen casar, per tant els felicito a cada u la part que li toca.
Uns pocs membres del grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, hem aprofitat per fer una caminada d’investigació, una caminada extra per poder ampliar si és possible el ventall de caminades que ja tenen establertes, i, així donar més varietat a la programació. La veritat és que en aquest sentit poder no s’ha aconseguit exactament l’objectiu, però sí que puc dir, que hem passat una matinal molt distreta i agraïda, trepitjant algun corriol que el desconeixien, com pot ser el del Torrent de Les Torres, que porta fins al Torrent Fondo i a les Fosses del Camí de Les Torres. Vuit persones ho hem compartit i com és habitual hem col·laborat en preservar la salut, no deixem de tenir en compte al guia de les Caminades Mitjanes, en Ramon Guerrero, que té els noranta anys complerts, que el mes de gener ho vàrem celebrar una seixantena de caminadors, que entre tots els tres grups dels quals disposem hi vàrem assistir el restaurant dels Noguers, a la Teresa Canyadell i la Rosa Maria, responsables de les programacions, el Toni Ribera amb el seu bon fer i estar atent per si cal superar qualsevol adversitat, en fi..... a totes les persones, totes, moltes gràcies. No les puc citar perquè no me’n voldria deixar cap, i no seria just, la veritat! Cada una hi aporta la seva part en la mesura de les seves possibilitats, encara que sigui participant de les caminades, per compartir-les i donar-nos confiança per seguir tirant endavant aquest projecta, que anem pel camí de celebrar la primera dècada. Aprofito una nova ocasió per animar-vos que vingueu a provar-ho si encara no ho heu fet, estem segurs que serà del vostre grat i us apuntareu al grup que més us sigui adient, no en va tres grups ja us podeu imaginar que donen molt de si.
Bé! Us diré que hem fet uns 14 quilòmetres, que ha estat una caminada molt planera, per uns indrets molt variats. Hem sortit a dos quarts de nou, i hem arribat a un quart d’una, és a dir quasi quatre hores, però com és evident, hi ha les parades de l’esmorzar, la visita a la Casa de Les Torres, ec. Que han requerit un temps de descans, per poder gaudir plenament de la sortida.
Jo us hi deixo el trac per si algun dia us decidiu a fer aquest itinerari, que no dubto que serà del vostre grat i el gaudireu, no cal dir que si ho feu amb bona companyia com avui nosaltres, encara la trobareu més atractiva.
Vinga, Salut i Caminades!
El trac de Wikiloc és: Fossar del camí de Les Torres
FOTO DE RECORD DE LA CELEBRACIÓ DELS NORANTA ANYS DEL RAMON GUERRERO

FENT CAMÍ PER LA PART DEL POAL

PLACA DE RECORD A LES VÍCTIMES

EL RAMON GUERRERO, AMB ELS SEUS NORANTA ANYS- LA TERESA I EL RAMON PUIG

ANEM PER DESCANSAR I ESMORZAR


LES FOTOS DE RECORD

EL TONI, LA ROSA, LA JOVI, L'ANTOLIN, LA TERESA, EL R. GUERRERO I EL R. PUIG. JO HE FET LA FOTOGRAFIA

FENT EL CORRIOL DEL TORRENT DE LES TORRES

UN CORRIOL FANTÀSTIC EN TOTS ELS SENTITS


EL TORRENT DE LES TORRES -LA VIA DEL TREN PASSA PER SOBRE

LA GRAN MASIA DE LES TORRES
EL SENYAL QUE ENS DIU PER LA ZONA QUE ENS MOVEM

UN ALTRE VISTA DE LA CASA DE LES TORRES

FENT UN PETIT DESCANS  APROFITANT EL BON TEMPS QUE FA

AQUÍ ÉS POT VEURE TOTA LA FAÇANA DE L'ERMITA

COMENTANT ALGUNA COSA

FENT EL PONT QUE PER SOTA HI PASSA LA VIA DEL TREN DE SÚRIA

FENT LA TORNADA PER PINEDA DE BAGES

AVUI MONTSERRAT ÉS VEIA AIXÍ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada