EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 19 d’octubre de 2018

AVUI DUES SORTIDES


Aquest divendres la colla dels Senderistes ens hem repartit, podem dir en dos grups. Els valents han anat a pujar el cim Taga. El Taga, situat al nord-oest del municipi d’Ogassa, entre les valls del Ter i del Freser és una de les muntanyes més boniques del Prepirineu. Aquest cim de forma cònica i de grans extensions herbades i amb molta personalitat...... Si voleu tenir més informació, us suggereixo que aneu a l’enllaç que segueix: Fer Muntanya
Els més grandets i amb certes limitacions, també per raons de disponibilitat de temps, ec.., ens hem quedat a fer com quasi habitualment fem, de caminar per l’entorn de l’Anella Verda.
Al cap i la fi, d’això es tracta, que cada persona faci el que més li agrada o de vegades el que el seu cos li permet fer, per gaudir de l’objectiu comú com és el nostre cas, gaudir de la naturalesa. Sentir-se satisfet amb si mateix, motivat per realitzar el que és del seu grat i sense oblidar el fet de compartir amb altres companys les experiències que durant els dies es van adquirint i evidentment sumant dia rere dia.
Del Taga, ja n’he deixat l’enllaç per la vostre informació, jo no us en puc explicar quasi res, pel fet que sóc un dels membres que no puc participar d’aquestes aventures de més alt nivell, pels motius que ja vaig comentar el seu dia, però sí, que les faig una mica meves, en el sentit de què: la colla ha sorgit d’entre el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família. M'omple de joia el fet de ser un dels primers en engegar aquest projecta que avui el compartim un gran nombre de persones i està consolidat de tal manera que anem pel camí de complir els deu anys d’activitat, de fer i compartir caminades sense parar, més llargues o curtes, més arriscades o menys, no en va crec que cada mes en penjar les programacions deixo clar, que disposem de tres categories dintre del grup de caminadors.
Aprofito doncs avui, en tenir aquesta oportunitat que és dona força avinent, per felicitar a tots, sense diferències de cap mena, a totes les persones que ens hi acompanyen, que fan que l’activitat de caminar sigui una realitat en el nostre barri, i si m’ho permeteu, es vagi ampliant per la ciutat, es fomenti, i sigui motiu d’arrelament a tots els barris, a tots els Caps si pot ser. També hi participen persones de la comarca i fins i tot alguna, té la perseverança de venir de Corbera del Llobregat. Gràcies Josep Admetlla per donar-nos el teu recolzament i confiança.
Caminar ajuda a preservar la salut, tingueu molt present!
En ser un dia especial, que a la llarga pot ser que deixi de ser-ho, pel fet que sembla que aquestes sortides de més alt nivell, es persegueix l’objectiu de dur-les a terme un cop per mes, hi deixo unes fotografies dels dos grups, perquè en tingueu constància.
Les del grup que ha anat al Taga, no les puc comentar per falta d’informació. Les de la caminada normal, com ja és habitual intentaré fer un peu d’imatge per donar una major idea d’aquesta, així com l’enllaç del trac, per si us animeu algun dia a ferla, pel sol fet d’estar a l’abast de tota persona que tingui ganes de gaudir un cert temps de la naturalesa, sense haver d’utilitzar cap mitjà de transport. Ho tenim a casa. És l’Anella Verda de Manresa.
L'enllaç de la caminada per l'Anella Verda és: Divendres Sant Iscle
EL RAMON GUERRERO GUIA DE LA CAMINADA D'AVUI

PER LA SÈQUIA VIA AL MAS DE SANT ISCLE

L'ENCARNA, L'ELOISA, I UN SERVIDOR, ASSEGUTS  A  LA ZONA D'ESBARJO DE SANT ISCLE

EL RAMON PARLANT AMB MI MENTRE AGAFO DADES DE LA CAMINADA

TOT EL GRUP I HEM TROBAT A LA COMPANYA NEUS AMB LA SEVA MASCOTA

AQUÍ HI SURT EL MARIO, QUE GAIREBÉ SEMPRE FA ELS REPORTATGES GRÀFICS

ANANT A BUSCAR LA PISTA QUE ENS MENA A SANT ISIDRE

ELS ÚLTIMS EL JORDI I L'ANTOLIN

SENYAL PER LA ZONA A ON ENS MOVEM

UN DELS PARATGES DE L'ENTORN

ELS DOS RAMON ENCAPÇALEN EL PAS PER LA PASSERA DE SANT ISIDRE
FENT EL PARC DE SANT ISIDREVISTA DE LA PASSERA DE LA CTRA. DE VIC. ALÇADA DE LA ROSALEDA

EL GRUP TRAVESSANT LA PASSERA

EL RAMON PUIG, EL R. GUERRERO I L'ELOISA

UN SERVIDOR L'ENCARNA I EL JORDI

L'ANTOLIN EN MARXA

UNA VISTA DE MONTSERRAT - SEMPRE ENS ACOMPANYA

ELS COMPANYS QUE FAN LA PUJADA AL TAGA

SENYAL  INFORMATIVA. QUINES VISTES EH!

ELS VALENTS - PRIMER OBJECTIU ASSOLIT

SEMBLA SER QUE HAN  SOFERT TEMPERATURES BAIXES I AIRE

BONA SELFIE - TERCER OBJECTIU ASSOLIT

FOTOGRAFIA DE RECORD - PRECIOSA IMATGE- FELICITATS COMPANYS!!

DE DRETA A ESQUERRE : LA DOLORS FARGAS, EL JOAN GENESCÀ, LA MERCÈ SOLDEVILA, L'ASSUMPCIÓ GIRALT, LA TERESA CANYADELL, EL JOSEP GRAU, EL JOAN CANYADELL (GUIA DE L'EXPEDICIÓ) I EL CARLES LLUSSÀ DAVANT  DE TOTCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada