EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 2 d’octubre de 2018

AIGUAMOLLS BÓBILA


Dimarts dia 2 d’octubre. Aquest matí he compartit caminada amb la colla de l’Associació de Veïns de Valldaura, fent la caminada des de Santpedor, als Aiguamolls de la Bòbila i al Parc de l’Agulla. A partir d’aquí ells han seguit al lloc de sortida, i jo, amb el company de fatigues i veí el Mario Revilla, hem seguit fent camí als plans del Guix, per anar pel Grau, a fer el tram del ramal de la séquia que transcorre pel barri a on residim, que és el de La Sagrada Família, per arribar a la nostra llar.
Amb l’autobús ens hem desplaçat a Santpedor, i com ja he mencionat hem fet la tornada caminant, l’hem allargat un xic més per fer els quilòmetres que gairebé en cada sortida anem fent, i el cos ens demana (si hom si acostuma, es converteix amb addicció), tot sigui per gaudir de bona salut, i viure la vida amb una bona qualitat, pel que per la nostra part hi podem posar. Els ingredients són: Ganes de caminar, portar aigua i la indumentària adequada per poder fer còmodament el recorregut, proteccions les que cada u necessita pel sol, les inclemències del temps ec. O sigui ben poca cosa pels beneficis que aporta al ben estar del nostre físic. Cada dia anem canviant de llocs perquè sigui motivador, i atractiva la pràctica de l’activitat, amb l’afegit de gaudir de la naturalesa que sempre aporta detalls nous.
Faig l’excepció de no penjar el trac, ja que he tingut un petit fallo, doncs he engegat l’aplicació en sortir de casa, i no l’he pausat durant el trajecte de l’autobús, això ha fet que el total de quilòmetres no sigui real, com tampoc la durada de la caminada ec. De totes maneres com que porto un podòmetre molt fiable us en donaré les dades que sí que són reals, perquè generalment sempre s’avenen amb les dades de l’aplicació.
Així que si us interessa la caminada, ha sortit per 12,03 quilòmetres, amb una durada de 2 hores i 45 minuts. Encara que la veritat, és el que menys interessa, perquè el més important com he dit, és fer salut, i, gaudir de bons companys, amb una matinal fantàstica amb tots els sentits.
Unes fotografies sí que les podeu veure, i comprovareu l’estat dels Aiguamolls, la sèquia, les vistes que hem gaudit en fi... fer-vos una idea visual de la sortida d'aquest dimarts.

SORTIDA DE LA VILA DE SANTPEDOR

PANELL DE LES NORMES A SEGUIR

AQUEST ANY SÓN DIGNES DE VEURE QUINA SENSACIÓ TAN  GRATIFICANT

ELS ÀNECS BEN FELIÇOS EN EL SEU HABITAT 

EL BARTOMEU EL CAP I ORGANITZADOR DE LES CAMINADES A VALLDAURA

EL PERE FELIU DAVANT DEL GRUP DE CAMINADORS

FENT CAMÍ A MANRESA AL FONS MONTSERRAT COM SEMPRE IMMENS

L'ANTONI CRESPIERA I EL JULI COMPARTINT LA XERRADA

EL MATRIMONI MATEO I L'ANNA MARIA

SANT ISCLE I LA VIA DEL TREN A LA VISTA

EL BARTOMEU I JO COMPARTINT LA FOTOGRAFIA

LA MÀGIA DE LA SÉQUIA COM  DIU EL PANELL

PRECIOSA COM SEMPRE- FANTÀSTICA!

FENT EL TRAM DE SANT ISCLE

UNA VISTA  QUE  HO DIU TOT DE LA CAMINADA

SANT ISCLE QUEDA ENRERE 

LA FOTOGRAFIA DELS PARTICIPANTS D'AVUI
GRÀCIES A TOTS PER COMPARTIR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada