EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 15 d’octubre de 2018

SANT FRUITÓS

Hola. Tot i l’amenaça de la pluja, puix que a un quart de nou del matí no pintava gaire bé el temps, per ser sincers, fent els exercicis d’escalfament estaven caient gotes d’aigua i no les teníem totes. Així i tot, una vintena de persones que estàvem concentrats entre els dos grups de caminadors, ja que els de la caminada curta no s’han presentat, hem decidit de sortir a veure què passava?
Cada grup ha emprès el seu itinerari i hem estat de sort que el temps ens ha respectat, fins a tal punt que puc dir que ha estat agradable per la temperatura que ens ha fet.
Sobre la marxa hem anat improvisant la caminada pel fet que transcorregués per llocs no massa enfangats si ho podíem evitar. Així que ens hem dirigit per la Torre Busquet, a Can Truncalla, i per la pista que passa per sota el Mas del Grau, hem enllaçat amb la pista que ve de Sant Fruitós i va a Viladordis o viceversa. Ara ja per la part asfaltada hem creuat per la passera el riu d’Or, que avui duia un cabal important d’aigua i hem arribat al Bosquet de Sant Fruitós. Després de recuperar forces, ens hem dirigit al polígon industrial de Sant Isidre, i hem fet l’estrena els pocs membres del grup de caminadors de l’Associació de Veïns i el Cap de la Sagrada Família que avui hem fet la caminada, de la passera nova que travessa la carretera C-25. Un cop hem estat a l’altra banda hem anat a buscar el camí que ens mena pel barri del Guix, al Parc de l’Agulla, encara que nosaltres per l’esquerra ens hem dirigit al parc de Bombers, que sense arribar-hi i per la dreta hem anat al Parc Tecnològic, per poder anar a veure l’ermita del Sant Crist Salvador, que està ubicada al Polígon Industrial dels Dolors. L’ermita també se l’anomena el Sant Crist del Guix. Fet la visita i els comentaris pertinents, hem seguit fent el polígon, fins a la benzinera de la carretera de Vic, i anar al c/ Arquitecta Montagut per atansar-nos al Cap, com és costum per finalitzar la caminada i fer els exercicis de relaxament.
Avui la qualitat de les fotografies, no és la desitjada, imagino que l’objectiu de la càmera no estava el prou net, i això ens ha jugat una mala passada. Perdoneu!

El trac d’avui és: Bosquet de Sant Fruitós
Ermita de Sant Crist Salvador (el Guix): Catalunya Medieval

SORTINT DE LA CIUTAT L'ASSUMPCIÓ, JO, LA REMEDIOS, EL J.HERMS 
EL XAVIER, EL J. RUBIRALTA, EL JOAN, EL J. ADMETLLA


TOT I L'OBJECTIU ENTELAT ES VEUEN ELS CAVALLS

UN DIA MOLT RÚFOL - JA SOM AL BOSQUET ES VEU EL CAMP DE FUTBOL

EL RUBIRALTA I EL MARIO AGAFANT L'ESMORZAR

AVUI HEM ESTAT DEU CAMINADORS

LLÁSTIMA DE L'OBJECTIU ENTELAT

LA CREU DEL TORRENT BO

EL TORRENT AVUI AMB LES PLUGES DE LA NIT ESTAVA TÈRBOL

SENYAL D'ORIENTACIÓ - ZONA PER LA QUAL ENS HEM MOGUT

DE  CAMÍ A FER LA PASSERA NOVA DE LA C-25

FENT LA PASSERA

ZONA DEL PARC TECNOLÒGIC DE MANRESA

LA ROTONDA DEL  PARC TECNOLÒGIC

ENTRADA A L'ERMITA DEL SANT CRIST

EL XAVIER FENT LA FOTOGRAFIA PERTINENT

EL MARIO ENS HA FET AQUESTES FOTOGRAFIES - ELL HA FET EL REPORTATGE

UN ALTRE RECORD PEL GRUP D'AVUI

EN AQUESTA HI SURT EL MARIO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada