EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 4 d’octubre de 2018

LA DIABETISBona tarda seguidors del bloc. Avui faig una entrada excepcional per informar d’una quantitat d’activitats que l’Associació de Diabètics de La Catalunya Central em fa arribar i que potser algú de vosaltres els pot ser d’interès, o fins i tot podeu col·laborar fent-ne difusió amb familiars o coneguts que els pugui ser d’utilitat. Segur que som conscients que avui en dia hi ha l’estadística que 1 de cada 4 persones tenen problemes en aquest sentit, pel qual és convenient fer-ne algun control, ja que sembla que moltes ho ignorem i n’estem afectats.
Ja fa uns mesos vaig donar informació d’una trobada amb el Sr. Francesc Ferrer, president de l’entitat esmentada, pel fet que hi hagi una col·laboració amb les activitats que ens afecten.
Ara és una de les ocasions en les quals puc col·laborar i amb molt de gust per donar informació, fer-la extensiva  per la proximitat del Dia Mundial de La Diabetis que és el dia 14 de novembre, us hi deixo doncs les activitats que tenen previstes pel mes d’octubre. Si ho desitgeu us podeu posar en contacte, mitjançant la web o els telèfons que en el Tríptic podeu veure.

Ja sabeu que el bloc tracta de les caminades, però també estic obert a tot el que calgui per assolir una salut amb bona qualitat, per així poder viure el dia a dia, gaudint de tot el que puguem, i, estigui dintre del nostre abast.
La web: Adcc
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada