EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 22 d’octubre de 2018

PUNTA SABATA-PONT FORADAT

Hola bona tarda seguidors del bloc. Avui dilluns dia 22 d’octubre, hem anat a visitar el Pont Foradat, o de Les Arnaules, amb la inclusió del cingle de la Punta de Sabata. Pels que no sapigueu per a on cau tot el que he anomenat, a banda de poder-ho consultar amb el trac, que cada vegada que entro al bloc si és possible, tinc el costum de deixar, us avanço que queda entre la banda de Viladordis, el Pont de Vilomara i el Mal balç.
Per tant, una nova caminada saludable que avui hem compartit la quantitat de vint-i-cinc persones, que hem invertit entre l’esmorzar, i tot plegat, un temps d’unes tres hores, hem fet aproximadament 13,50 quilòmetres, i hem gaudit d’unes bones vistes, com és habitual, d’un ramal de la sèquia que sempre és agradable poder-la veure i trepitjar, així com gairebé cada dia que ens movem per aquest entorn tan apreciat, i tant generós que els manresans tenim a l’abast, com és l’Anella Verda. Vull dir que per molt que la transitis (l’Anella Verda), cada dia al fer trams diferents, no obviem que és evident que cada tres mesos repetim itineraris, però no es fa pas gens pesat per moltes raons que són prou entenedores. Per exemple: El mateix itinerari fet d’una manera u altre, vull dir d’anada o  de tornada, o dit d’altre, fer-ho per una banda o altre, les vistes ja són diferents, afegint que en poder disposar de tants camins, corriols i pistes, també ajuda molt a què en general la varietat sigui molt més amplia i el resultat doncs és pels que ens agrada caminar, molt positiu gràcies a tots els factors que he citat.
Crec que puc dir amb causa justificada, que n’hi ha participants de les caminades que tot i els anys que les duen fent, si els demanes per a on hem d’anar encara no ho tenen clar, això es deu al fet de la teràpia, de compartir conversant la caminada amb la persona o persones que hom té al seu costat, i en anar fent via, és un moment adequat per fer els comentaris sobre els temes que cadascú són del seu grat i quan se n’adonen, s’arriba al final. En definitiva que és fantàstic perquè vol dir que s’ho han passat bé, amb ganes de repetir i per tant l’activitat es converteix amb addicció, fins al punt que si hom no pot sortir a fer-ho, un dia s’aguanta, dos poder també, però tres ja es fa insuportable, el cos s’acostuma al que se l’hi dóna i amb conseqüència ho reclama.
Punt importantíssim perquè ens està reclamant que li donem salut, diu que el cos s’ha d’escoltar que és savi. Algú ho dubta? Jo la veritat és que gens.
Us animo els que em llegiu i encara no practiqueu aquesta activitat, a què ens hi acompanyeu i ho proveu, segur que no us en penedireu pas, ans el contrari. No cal que digui que hi pot participar tota persona que vulgui, sigui o no del barri, tan sols heu de tenir ganes de caminar i que sigui del vostre grat evidentment. Veniu amb calçat adient, aigua, roba esportiva, protecció pel sol ec., i tota la resta ja va rodat. Disposem de tres grups de diferents nivells, en un o altre trobareu el vostre. No dubteu en demanar informació al CAP a l’Associació de Veïns del Barri de la Sagrada Família i si cal amb mi personalment que amb molt de gust us atendrem.
L’enllaç de la caminada d’avui és: Manresa-Punta Sabata-Pont foradat
Gaudiu de les fotografies, segur que hi coneixeu alguna persona, li podeu demanar referències, i no dubteu si el temps us ho permet, i desitgeu preservar la salut d’acompanyar-nos.

ÀNIMS I SALUT!

SORTINT DE MANRESA PER LA SÈQUIA

EL RUBI  DAVANT DE LA MERCÈ

PISTA DE LES ARNAULES - L'ÀNGEL I EL XAVIER CONVERSANT

EL CARLES I  EL JOAN- DOS VALENTS QUE VAN FER EL TAGA

BAIXANT  PER ANAR  ASSOLIR L'OBJECTIU D'AVUI

JA QUASI HI SOM - EL PONT DE VILOMARA AL FONS

TOT EL GRUP A DALT LA PUNTA DE SABATA

EL PONT FORADAT

TAMBÉ ANOMENAT DE LES ARNAULES - UNA IMATGE IMPAGABLE

TOCA DESCANSAR I RECUPERAR FORCES

EL JOSEP HERMS EN PRIMER PLA

LA MERCÈ I LA JOSEFINA LAS MÉS ATREVIDES

VISTA DEL PONT DE VILOMARA DES DE EL PONT FORADAT

AQUESTA VISTA ÉS DES DE LA PUNTA DE SABATA-IMPRESSIONANT

ENS DISPOSEM A FER LA FOTOGRAFIA  PEL RECORD

AQUÍ ELS TENIM - SEMBLEN CONTENTS OI?

UNA DE LES PANORÀMIQUES  DURANT LA CAMINADA

LA SENYAL QUE ENS INDICA PER LA ZONA QUE ENS MOVEM

LA CASA DE LES MERCETES AL FONS

PASSANT PER DAVANT DEL SANTUARI DE LA SALUT -VILADORDIS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada