EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 24 d’octubre de 2018

PARC DE L'AGULLA-CASTANYADA


Afegeixo un altra caminada saludable, com és la d'anar de Manresa al Parc de l'Agulla. No cal dir que hi ha moltes variants per fer aquesta caminada, i que totes elles són prou distretes i tenen la seva singularitat.  El que si es pot generalitzar, és el fet que  a banda de moure'ns per l'Anella Verda, és una sortida molt planera que la pot realitzar tota persona que ho desitgi i vulgui esbargir una estona la boira. Nosaltres avui l'hem fet tal com marca el trac que trobareu més avall.
Per fer la caminada avui hem anat pel Parc dels Trullols, i paral·lelament a la C-55,hem arribat a la carretera de Viladordis que l’hem travessat, per dirigir-nos a Can Truncalla, seguint la pista ampla sempre recta hem arribat als plans del Guix, al Parc dels Bombers. Hem continuat pel camí nou que han obert per anar fins al Centre Tecnològic, a enllaçar amb la via del tren dels Catalans, a on hem agafat el camí de la dreta per sortir a la pista que porta al Parc de l’Agulla, nosaltres hem entrat per la porta de darrere i hem fet el petit descans. Avui però ens hem trobat amb el grup de les caminades mitjanes i s’ha donat l’ocasió ideal per poder fer una fotografia conjunta, que ja la podreu veure i constatar del fet que entre tots apleguem un bon nombre de persones. La veritat és que fa goig i omple molt, veure que cada dilluns i dimecres som capaços de moure aquest grup de caminadors, en les fotografies en podreu contar fins a cinquanta-quatre, si afegim el que fa la fotografia ja en som cinquanta-cinc, però és que si tenim en compte que el tercer grup, els de les caminades curtes, mouen entre deu i dotze persones més, en total podem dir que gaudim de les caminades una seixantena de persones llargues, és a dir més aviat més que menys.
Aprofito una vegada més per donar les gràcies a totes, per la seva implicació i poder fer realitat aquesta activitat tan positiva i enriquidora com és la de gaudir de la natura i contribuir a preservar la salut. GRÀCIES!
L’enllaç per seguir la caminada d’avui és: De Manresa al Parc de l'Agulla
Fet el parèntesi (ja em perdonareu), però imagino que enteneu que és per estar content del resultat de tot plegat, això esperona a qualsevol a seguir treballant per la satisfacció que aporta.
Ara torno a acabar de desglossar la caminada: Hem sortit per la porta del Berenador del Parc de l’Agulla i per la pista ampla hem anat al Mirador dels Plans del Guix, una vegada ens hem embadalit amb les vistes que s’hi poden gaudir, hem continuat refent una part del camí de l’anada, com indica l’enllaç de la caminada si el seguiu, i per la Torre Busquet, hem baixat el camí de Les Cots, per anar al barri de la Font dels Capellans, per finalment pel c/Arquitecta Montagut arribar al Cap.
Desitjant que sigui del vostre grat, les caminades i altres detalls que vaig aportant al bloc, que també us en dono les gràcies per seguir-lo, per botó una mostra, durant aquest últim mes, us faig saber que he tingut un total de tres-centes vuitanta-sis visites, us resto molt agraït pel temps que em dispenseu.
Aprofito l’entrada per fer-vos arribar el programa d’actes previstos per celebrar la Castanyada que l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, conjuntament amb la Plataforma SAFA, han preparat pel dissabte dia 27:
 
EL XAVIER CABOT  I ELS ALTRES DISPOSATS A PASSAR EL PAS DE VIANANTS

AIXÒ ÉS LA ROTONDA DE LA CARRETERA DE VILADORDIS

FENT LA PASSERA DEL GUIX CARRETERA DE VIC - PARC DE BOMBERS


ENCARRILANT EL PAS NOU OBERT PER DARRERE DE LA INDUSTRIA TOUS

EP! JA TENIM A LA VISTA EL PARC DE L'AGULLA

ASSEGUTS RECUPERANT FORCES - EL CARLES, LA CARME, EL RUBI I L'ADMETLLA, EN PRIMER PLA

EL NOSTRE PARC DE L'AGULLA - UNA JOIA!

ENS HEM APLEGAT DOS GRUPS DE CAMINADORS, FALTA EL TERCER GRUP

LA FOTOGRAFIA PEL RECORD - SOM CINQUANTA-CINC DE COLLA

EL RAMON PUIG I EL FERMÍ EN PRIMER PLA

L'ÀNGEL EL JOAN I EL CARLES I EL GRUP EMPRENENT EL RETORN

ESTEM AL MIRADOR DELS PLANS DEL GUIX

ENS OFEREIX UNES VISTES FANTÀSTIQUES

EL PERE ISMAEL, L'ADMETLLA, LA REMEDIOS I L'ASSUMPCIÓ EN PRIMER PLA

UNA ÚLTIMA VISTA DES DEL MIRADOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada