EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 28 d’octubre de 2018

PROGRAMACIÓ NOVEMBRE

Hola. Algunes entitats de la ciutat ja han començat a celebrar la festa de La Castanyada”, indicador inequívoc del fet que el mes de novembre el tenim a la cantonada. Sí! és temps, entre altres coses, de menjar castanyes, panellets, moniatos, acompanyat generalment amb un gotet de bona mistela, vi dolç, ec. Ara serè si m’ho permeteu, un xic estricte, gaudiu molt de tot, però amb mesura, ja sabeu que després de les festes i els bons àpats, arriben els quilos de més.
Sort hi ha que per tot acostuma a haver-hi una solució oi? En el cas nostre ho podem alleugerir amb unes caminades periòdiques, que us recordo que les duem fent fa molt de temps, amb el suport del Cap i l’Associació de Veïns del Barri de la Sagrada Família.
No vull ser pesat ni ficar-me en la vostra vida privada, cada u sap (vull creure), cuidar-se. Però novament faig una crida perquè si ho desitgeu, ens vingueu a acompanyar en qualsevol de les modalitats que podeu escollir, dintre dels tres grups de caminadors, segur que hi trobareu el més adient.
Ara podeu consultar la programació que els grups de les caminades mitjanes, i les més diguem llargues, tenim preparades pel mes que entrarem, el mes de novembre.
També vull recordar als caminadors especialment, encara que, tota persona que hi estigui interessada pot assistir-hi, al taller-xerrada que en el Cap s’hi celebrarà aquest dimarts dia 30, podeu consultar l’organigrama per saber l’hora que es durà a terme. Espero que sigui del vostre grat, no em cansaré de dir que hi esteu convidats, tan sols heu de decidir-vos, i fer acte de presència, evidentment si teniu interès per les caminades o voleu col·laborar amb gaudir de bona salut. Són decisions que no costen diners i poden beneficiar-nos moltíssim.

ÀNIMS I DECIDIU-VOS EL TEMPS PASSA!
PROGRAMA XERRADA - TALLER

PROGRAMA CAMINADES MITJANES

PROGRAMA CAMINADES GENERALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada