EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 10 d’octubre de 2018

SANT JOAN

Bona tarda. Dimecres dia 10 d’octubre, els grups de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del Barri de La Sagrada Família, tot i l’amenaça de voler ploure hem sortit a caminar, si voleu, poder no hem estat tanta quantitat de persones, però no ha sigut dolenta la participació, pel fet que unes quaranta-cinc persones, sumant els tres grups són les que ens hem aplegat per col·laborar en l'objectiu de preservar la nostra salut.
Nosaltres els més valents hem anat al poble veí de Sant Joan. Del Cap hem anat a la ctra. de Vic, i seguint pel polígon dels Dolors agafar el camí que puja per trobar la via del tren dels Catalans. En arribar al pas a nivell, el travessem i ens dirigim al col·legi de la Salle, enfilem la pujada per sortir a la ctra. de Santpedor, que la travessem per anar al Gimnàstic Parc. Al primer trencant a l’esquerre l’agafem per anar fins al pont que hi passa la C-25 per sota i altre cop per l’esquerre anem fent el camí de la Sal. Trobem un trencant ara a la dreta nostra, que el farem i ens fa arribar fins al pont llarg. Ara pel camí asfaltat de Juncadella, caminarem poc més de vint-i-cinc minuts, i a la nostra esquerra trobarem un trencant amb el senyal que ens mena al poble de Sant Joan, passarem per sota el pont de la ctra. de Solsona, i entrem al poble pel pont vell, que hi passa el riu Cardener. Al final del pont, anem a l’esquerre i ja veurem un parterre amb bancs i una font. Lloc ideal per poder fer el mos (recuperar forces). La Tornada l’hem fet seguin el canal del riu Cardener per arribar al pont nou de Sant Joan, per l’esquerre el fem fins al final i sortim a la carretera de Solsona, però pel costat dret, protegits per les balles d’aquesta, hi ha un corriol que ens permet caminar sense perill del transit rodat, i, ens deixa arribar fins a la rotonda en què ja ens podem endinsar per la pista que va per la llera del riu Cardener. Anem fent la pista sense deixar-la i arribem a la Resclosa de la Pirelli, és a dir, estem caminant per l’anomenat Parc del Cardener. Sempre recta ens mena fins al Pont del Cementiri de Manresa, per sota el fem, i anem a la fàbrica dels Panyos, per anar a enllaçar amb el passeig del riu. Un volt hi som, anirem via a la rotonda d’entrada a Manresa de la Via de Sant Ignasi, i pel c/Vallparadís pujarem per la Santa Cova i ens adreçarem a l’avinguda d’en Francesc Macià, per arribar al punt de partida, que ja sabeu que és el Cap del barri.
Trac de la caminada: Manresa-Sant Joan
La flor del dia: La flor passional del somni
I per acabar, hi deixo les fotografies que el Mario, el Joan, i l’Antolin, han fet durant la caminada saludable d’avui. Gràcies per participar i per la seva implicació a tots, sense la seva participació les caminades no serien una realitat.
FENT EL PONT DE LA C-25


CAMÍ VELL DE JUNCADELLA - PONT LLARG

PANORÀMICA DEL CIM  "EL COLLBAIX" 

SENYAL D'ORIENTACIÓ

JA SOM MÉS A PROP

REAGRUPAMENT DE CAMINADORS

JA HI SOM -TOCA  RECUPERAR LES FORCES

EL NASI I L'ASUMMPCIÓ DAVANT DE LA FONT

EL MARIO REPASSANT LA LLISTA DE CAMINADORS

CADA GRUPET LA FA PETAR


LES FOTOGRAFIES DEL GRUPFENT EL CAMÍ PER ANAR AL PARC DEL CARDENER
                               LA RASCLOSSA DE LA PIRELLI

SENYAL INFORMATIVA


ARRIBEM AL PONT NOU DE MANRESA

UNA MERAVELLA DE CONSTRUCCIÓ DEL SEGLE XIV

LA  XEMENEIA DE LA FÀBRICA DELS PANYOS

AMB LA TEULADA REPARADA PERÒ L'EDIFICI  AMB PRECARI
EL RIU CARDENER A LA ROTONDA DE  LA VIA DE SANT IGNASITRAVESSANT  EL PASSEIG DEL RIU EL PONT  VELL AL FONS

PER TANT JA TORNEM A SER A LA CIUTAT NOSTRA DE MANRESA

AVUI LA FLOR DE LA PASSIÓ- IMMENSA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada