EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 30 de juny de 2018

DIABETIS

Benvinguts al bloc. Durant la setmana he tingut unes jornades de treball, una va ser col·laborar en l’àmbit municipal en el projecta de Manresa Ciutat Amiga de la Gent Gran, que estic segur molts de vosaltres, natius de la ciutat o residents, en deveu estar informats, i si no es dóna el cas però hi esteu interessats, i, en voleu ampliar coneixements podeu entrar  a la web de l’ajuntament que hi ha informació al respecte.                          
L’altre ha estat una reunió amb el Sr. Francesc Ferrer, actualment president de l’Associació de la Catalunya Central de Diabètics, per parlar d’un possible conveni, o participació en el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família.
Aquest és el tema que ens ocupa avui, puix que aquest bloc personal, si em vaig decidir a posar-lo en marxa, va ser precisament com diu l’encapçalament compartir, aficions, caminades i temes relacionats a la salut. No en sóc pas professional, tan sols una persona inquieta i que els temes mencionats m’agraden, no descobriré pas la influència que de ben segur que tot plegat ve donat, per la meva experiència d’haver viscut i fins al moment, superat un infart de cor (sembla ser prou important). En l’informe consta “una mort sobtada”.
Comento això per partir d’una informació bàsica a la persona que llegeixi aquesta entrada.
Tan sols vull deixar constància d’aquesta proposta endegada, i que entre les entitats que afecta en parlarem, no tinc cap dubte que l’entesa serà bona i podrem treballar i fer moltes coses junts per evidentment assolir l’objectiu de conservar i millorar la salut de totes les persones que si senten identificades, i que, també vulguin participar en conservar i si és possible, millorar la qualitat de vida, en la mesura que a cada persona li pertoca. Ara s’ha posat fil a l’agulla, prometo anar informant pas a pas de l’evolució del projecta, que en principi està previst que serà a partir del mes de setembre, pel fet de tenir en portes les vacances que tradicionalment la majoria d’éssers humans acostumem a dur a terme durant aquests mesos que venen, almenys pel que els Manresans respecta.
Hi deixo un parell de fotografies de la trobada, i també un Tríptic de l’Associació de Diabètics de La Catalunya Central, en el qual hi ha informació per mantenir-hi un contacte. La seva web és:
                                                                                http://www.adcc.cat/pagina-exemple/
No dubteu si personalment us puc ajudar que aquí em teniu pel que calgui.
Gràcies per la vostra paciència i seguir el bloc, que el cap i la fi, l’objectiu és compartir experiències.

Ah! Us animo a seguir el bloc, encara que tan sols sigui per estar al dia de les caminades saludables que duem a terme, i que puntualment cada mes hi trobareu la programació actualitzada. 

EL SR. FRANCESC FERRER PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ

ELS DOS INTERLOCUTORS CONTENTS DE LA TROBADA


EL TRÍPTIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada