EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 4 de juny de 2018

CAMINADA AL XUP
Bon dia. Ahir dilluns vàrem dur a terme la primera caminada saludable del mes de juny. Divuit persones la vàrem compartir, al fet de sortir més d’hora i l’amenaça de pluja sembla que va fer que la participació minvés, però els valents vàrem complir.
El cert és que la pluja tampoc va fer acta de presència i ho vàrem gaudir com sempre d’allò més. Ens vàrem atansar fins al barri de la ciutat conegut amb el nom popular del XUP, el seu nom real, és les vivendes del Pare Ignasi Puig.
Des del CAP, ens dirigim pel passeig del riu al Congost, per travessar la via del tren que va a Rajadell, i enfilem cap a la casa dels pardals, girem a l’esquerre fins a arribar al  barri del Sol i Aire, anirem per la dreta avall que esta asfaltat, i t al cap d’uns metres trobem, altre cop a la dreta nostra, un corriol que va als Tres Sets, i pel mig d’un camp anem fins trobar una pista ampla que dóna l’entrada per l’església al Barri del Xup.
Fem un petit recés, per emprendre la caminada de nou, anirem a travessar la ctra. D’igualada per sota del pont a la llera de la riera de Rajadell. Anem sempre recta fins a trobar un pont que per l’esquerre hi veiem un camí que ens fa anar al Mas dels Corrons, i d’aquí seguim un tros per agafar ara per la nostra dreta, la pista que porta a la Torre de Santa Caterina, sense arribar-hi, anirem per la dreta a buscar el camí que baixa al Barri de la Guia, entrem a Manresa per l’estació de la Renfe, ens dirigirem a fer la Pujada de La Cova de Sant Ignasi per anar a l’Av, de Francesc Macià, i ja serem de bell nou al CAP, punt de partida.
Hi deixo unes imatges de record, que el company Josep Álvarez ens ha fet, com ja va sent habitual, és de les persones més constants a les caminades i gairebé podem dir que és el fotògraf oficial del grup. Mai em cansaré de donar-te les gràcies Josep, per la feina i la implicació que tens en vers al grup, que sigui per molts anys que ho puguem compartir.
Hi deixo el trac, per si us interessa seguir aquesta caminada, que com totes en general, és molt suau i es pot fer sense problemes, amb tota la família, per gaudir d’un matí de natura i a la vegada mantenir la salut.
Recordeu que diumenge dia 10, si no teniu cap compromís, des del barri organitzem una sortida  que la vaig anunciar el diumenge. Podeu consultar el programa previst.
US HI ESPEREM!!
ARRIBADA AL CONGOST

TRAVESSANT EL CAMP QUE ENS MENA AL BARRI DEL "XUP"

IMATGES DELS PARTICIPANTS A LA PISTA COBERTA DEL BARRI


EL JOSEP AVUI S'HA FET UNA SELFIE

TOT EL GRUP MOLT SATISFET

PAISATGES QUE EMBADALEIXEN

UNA PRIMAVERA ESPLENDOROSA

FLORS, PARATGES, NATURALESA, ÉS UN PRIVILEGI GAUDIR-HO

JA ARRIBEM PER AVUI S'HA ACABAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada