EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 22 de juny de 2018

CAM. A MONISTROLETHola. Els dies, les setmanes i els mesos, passen que volen, com sabeu ja estem al solstici de l'estiu, el juny ens va quedant enrere pel que ara celebrarem Sant Joan. La nit més curta i el dia més gran. Conseqüència de tot plegat, que ja preparo la programació de les caminades que durem a terme el mes de juliol. Ara però primer em centraré a fer-vos cinc cèntims (que dèiem antigament), de la caminada que aquest matí set membres del grup de Senderistes hem fet realitat.

Pel trac podreu seguir fil per randa l'itinerari d'aquesta, i amb unes imatges com és habitual, en podreu treure una conclusió o fer-vos una idea del conjunt de la matinal saludable que una vegada més hem tingut la sort de poder compartir.
La Sortida ha estat des de la Torre Lluvià, pel Gorg Blau hem anat als Noguers, la Font del Rector, el molí, la Font del Marc, hem esmorzat a la Cantina de Rajadell i emprenent la caminada de nou, direcció al Mas Planell i a la Mina, que és la veta o pou d'aigua que abasteix aquelles contrades. Òbviament hem passat pels dipòsits, i, per la carena d'anar a Can Servitja, amb unes vistes impagables, hem tornat a la riera de Rajadell, cap al Gorg Blau, per enfilar el corriol i la pista que per Can Cuques ens mena a la Torre Lluvià, el punt d'arrancada.
Aprofito per desitjar a tots els Joans, Joanes, i altres persones que celebren la seva festa en aquesta diada, que siguin molt feliços amb la companyia de les persones que siguin del seu grat.
El trac o enllaç a seguir és el que segueix:
Recordeu que en passar al ratolí per sobre i canviar de color la lletra, si premeu a la vegada el botó esquerre del ratolí, directament us adreçarà a l'aplicació del Wikiloc, que és a on està instal·lada la caminada gràficament, també hi veureu detalls que poden complimentar el vostre interès.
Gràcies per seguir-me i dispensar-me part del vostre temps, desitjo que us sigui d'utilitat el que dia a dia vaig posant aquí al bloc, que ho faig amb molt de gust.
SALUT I CAMINADES.

SI US VE DE GUST PAREU LA MÚSICA I PASSEU EL VÍDEO DE LA NIT DE SANT JOAN D'EN JAUME SISA - A MI M'ENCANTA
DIFERENTS VISTES DE LA RIERA DE RAJADELL

EL BEN ESTAR QUE TRANSMET LA REMOR DE L'AIGUA, UNA PASSADA!

QUINA JOIA TAN PREUADA PER COMPARTIR AL NOSTRE ENTORN 

AVUI LA FLOR DEL DIA - LA PESOLERA SILVESTRE -  GENIAL!!

ESTEM A LA FONT DEL RECTOR

EL MOLÍ QUEDA LLUNY, PERÒ MAJESTUÓS

AL PEU DEL MOLÍ. TOCA NETEJAR EL CALÇAT DE LES PUNXES QUE SENS HAN CLAVAT


LA FONT DEL MARC - AMB EL J. CLEMENTE I EL J. RUBIRALTA

FOTOGRAFIA FETA PEL COMPANY ANTOLI

JOAN, ARA JA SAPS A ON ÉS LA CANTINA EH?

PATI DE LA CANTINA -  EL J. CANYADELL, LA MERCÈ SOLDEVILA, EL J. RUBIRALTA, EL J. CLEMENTE, JO MATEIX I L'ANTOLI

HEM ARRIBAT ALS DIPÒSITS

AQUÍ TOT EL GRUP AMB EL MARIO REVILLA

ANEM ASSOLINT ELS OBJECTIUS - FA ENVEJA OI?

DUES VISTES DIFERENTS DE LA CONSTRUCCIÓ MODERNISTA DELS NOGUERS

AIXÒ ÉS TOT PER AQUESTA
AGRAÏMENTS PER A TOTS ALS PARTICIPANTS
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada