EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 29 de juny de 2018

CLOENDA VALLDAURA


Més experiències que comparteixo amb tots vosaltres seguidors. Aquests divendres dia 29 de juny, dia de Sant Pere - Felicitats a tots els que celebreu el Sant! La colla de caminadors de l'AA.VV. de veïns de Valldaura de Manresa, hem celebrat i compartit un dinar amb motiu del final de la temporada en curs de les caminades que ells duen a terme cada dimarts i divendres de cada setmana. Aquestes caminades les comanda en Bartomeu Manzanares, veí del barri citat. Jo les hi he compartit durant anys, encara que últimament per raons d'agenda he de reconèixer que els tinc un xic abandonats, però saben de sobres que els tinc molt en compte, fins al punt que en l'àmbit de ciutat, per tema de les Associacions de Veïns hem fet actuacions conjuntes, hem compartit esdeveniments per la bona harmonia, amistat i companyonia que amb dos grups, ja fa anys que és una realitat.
Deixeu-me dir que parlo de vuit i nou anys enrere, pel que vull fer un esment al promotor de les caminades que és el Sr. Jaume Creus, i el seu amic, que malauradament, va fer el traspàs fa uns quants anys en Eliseu, molt estimats amb dos per tots els components del grup.
Gràcies companys per la tasca que feu i no defalliu, que tot això comporta l'amistat, com bé ha dit avui en Sebastià Mateo, i que desitgem que sigui per molts anys!!


SALUT I CAMINADES!
EL SR. DEL JERSEI DE RATLLES ÉS EL JAUME CREUS-Foto arxiu any 2012

AQUÍ ESTIC AMB EL ELISEO-  Arxiu 2012
en el mateix restaurant d'avui
 
AQUESTES JA SÓN LES FOTOGRAFIES D'AVUI


HA ARRIBAT EL MOMENT DE MOSTRAR-LI L'AGRAÏMENT AL BARTOMEU PER LA  FEINA BEN FETA- AMB ELL LA SEVA MULLER L'ELVIRA

LA MARIA QUASI PODEM DIR LA MÉS VETERANA DE LA COLLAQUE HO GAUDEIXIS PER MOLTS ANYS BARTOMEU

I QUE TOTS ELS QUE  T'ACOMPANYEM HO PUGUEM VEURE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada