EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 13 de juny de 2018

CAM. STA. CATERINA


Benvinguts de nou al meu bloc. En aquesta ocasió parlaré de la caminada que avui dimecres dia 13 s’ha dut a terme com estava previst. Sembla que el temps de mica en mica torna a la normalitat. Faré servir la dita: Pel juny la falç al puny. Doncs sí, observem que els pagesos poden fer la seva feina amb normalitat, ja que la humitat del terra deu ser l’adequada.
Avui hem anat a la Torre de Santa Caterina, encara que sembla impossible hem fet 13 quilòmetres llarguets. Us ho desglosso:
Sortida del CAP, via al Francesc Macià, i ens adrecem a la Cova de Sant Ignasi, i pel Pont Vell, anem a l’estació de trens (Renfe). Anem al barri de La Guia i anem pujant fins atrobar la cruïlla que va a Can Poc Oli, nosaltres per la dreta anirem tot recta fins que veiem la Torre de Santa Caterina i per la dreta tenim un trencant que ens hi porta directament, objectiu assolit.
Una vegada recuperades les forces, ens dirigim al camí de les Pedres, per la nostra esquerre, enfilarem la pujadeta que hi ha, i de bell nou sortim a la pista asfaltada que hem deixat fa una estona. Per la dreta novament seguim avall fins a arribar a un trencall a la nostra esquerre que l’agafem, aquest ens porta a una pista ampla via a la Casa dels Corrons, deixem el “Casinet” a la dreta, ens trobarem a la llera de la riera de Rajadell i per la dreta amunt anem a parar al barri del Xup. Ara agafarem la pista que hi ha a l’Església del Barri, anant sempre recta i per la vora d’un camp ens porta fins als Tres Sets (barri del Sol i Aire), seguim caminant fins a la cruïlla i ara per l’esquerre anirem a la Casa dels Pardals, enllacem amb el camí agrícola que ve del Suanya, anem fent la baixada, travessem la via del tren que va a Lleida, gairebé som al Congost. Un cop aquí farem pel passeig del riu Cardener la tornada per les Escodines al c/ Viladordis, i ens trobem a l’avinguda de Francesc Macià, ctra. Pont de Vilomara, c/ Gaudí i som al punt de partida. El CAP.
Si no ho coneixeu podeu seguir el trac que hi deixo: Manresa- Sta. Caterina- Manresa  RECORDEU: Feu clik amb el ratolí per obrir l'enllaç.
També unes fotografies que hem fet de record, i per no variar, us encoratjo a què algun dia que no sapigueu què fer, si en teniu ganes, i voleu fer salut ja ho sabeu. És una caminada més de les trenta i tantes que habitualment fem el grup de caminadors del Cap, i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família de Manresa.

SALUT I CAMINADES SEGUIDORS!

EL  PROTAGONISTA  D'AVUI  ÉS  L'AMIC  JOAN CLEMENTE -  ELL   TAMBÉ  COL·LABORA  AMB  ELS  REPORTAGES  GRÀFICS  QUE  VEIEU  EN  EL  BLOC

LA   CAMINADA  EN   MARXA

DUES  IMATGES  PER  RECORD

TOTES  FETES  A  LA  TORRE  DE  SANTA  CATERINA

MENTRESTANT  EL  GRUP  RECUPERA  FORCES

TOT EL GRUP - UNA  BONA  SENYORA  S'HA  OFERT  A  FER  LA  FOTOGRAFIA  PER  TANT  I  SOM  TOTS  ELS  29  PARTICIPANTS

MOLTES  GRÀCIES  JOAN  PER  LA  TEVA  IMPLICACIÓ

FENT  CAMÍ  DE  TORNADA - LA  DOLORS  SOLÀ  A  DAVANT

LA  RIERA  DE  RAJADELL  MAGNÍFICA

ARRIBADA  A  MANRESA  PER   LA  VIA  DE  SANT  IGNASI
Si ens voleu acompanyar, ja ho sabeu!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada