EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 25 de juny de 2018

LA GOLA DEL BIGAIREUna nova entrada al bloc. En aquesta ocasió és per comentar la caminada que avui dilluns dia 25 de juny, el grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família hem fet realitat. Per programació ha tocat anar a la Gola del Bigaire, i    vint persones  ho hem compartit aquest matí.
Ara sortim més d’hora per la calor que fa, per tant a les vuit en punt ens hem dirigit al Parc dels Trullols per baixar a Viladordis. Pel trencant de la dreta, que hi ha un ramal de la séquia  anem a buscar el camí del pont que per sota hi passa l'autopista de Terrassa.
Seguim endavant fins a trobar el corriol que puja al cingle de la Roca Tinyosa. Nosaltres seguim recta fins que trobem una fletxa vermella al'esquerra i una soca  a la dreta seguim 
recta per la pista fins que enllacem amb la pista que ve del Pont de Vilomara. Nosaltres anem per l’esquerre, i sense deixar aquest camí ja arribem al Gorg del Bigaire. Parem per recuperar forces. La tornada la fem per la pista que hem deixat i que fent el meandre amunt, anem a la Casa de les Hortes o del Soroll, que dóna nom a la Font que hi ha i la visitem. Enfilem amunt per trobar el camí del cementiri de Viladordis,  per la dreta anem baixant i arribem al pont que per sobre hi passa l’autopista C-25, per anar via a Sant Fruitós. A partir d’aquí hi ha moltes opcions de tornada al Cap, avui hem fet la que hi ha en el trac que podeu consultar. Per fer-ho ràpid us diré que hem anat en direcció al cementiri de cotxes que hi ha als plans del Guix, i hem sortit al polígon industrial del Grau, pel c/ del Ter i el c/ del Segre, hem anat a l’escola d’idiomes que està al camí dels Tovots, i per a on us vingui més de gust, us podeu atansar fins al CAP, que ja sabeu que és el punt de partida i arribada.
L’enllaç del trac és:  
 Recordo, premeu el botó esquerre del ratolí per anar a l'enllaç.

Manresa-Gola del Bigaire-Manresa

DESPRÉS DE FER CAMÍ, GAIREBÉ ARRIBEM

EL MARIO AMB LA FARMACIOLA, SEMPRE TANCA EL GRUP

EL RIU LLOBREGAT

LA GOLA DEL BIGAIRE

QUE GRAN QUE ÉS LA NATURA!

L'ASSUMPCIÓ EL RAMON I L'ANTOLÍ DISPOSATS A VEURE LA GOLA

RECUPERANT FORCES PER SEGUIR LA CAMINADA

CADA U ES POSA CÒMODE

PREPAREM PER  EMPRENDRE LA CAMINADA
LA FOTOGRAFIA DE RECORD 

          EN FEM DUES PERQUÈ SEMPRE N'HI HA UN QUE TREBALLA  

LA PLANTA DEL DIA - AVUI  AMB TOTS ELS  NOMS POSSIBLES : Blenera, Croca, Herba farinera, Ploranera, Santjoans, Torpa, Trepó pulverulent. DIGNE D'ADMIRAR! 

LA CASA DE LES HORTES O DEL SOROLL

INDRET DE LA UBICACIÓ DE LA FONT DEL SOROLL
Fins aquí la caminada del dilluns, demà entraré la programació de juliol.
SALUT I CAMINADES SEGUIDORS!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada