EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 14 de juny de 2018

GIMNÀSTICA I SALUT
Gràcies per visitar el bloc. Una nova edició de formació sobre la utilització correcta dels aparells de salut que hi ha instal·lats en diferents punts de la ciutat, avui s’ha dut a terme en els que estan ubicats al nostre barri de La Sagrada Família. Ja sabeu que s’acostuma a fer els dijous, tot i que us informo que el pròxim serà l’últim, almenys d’aquest curs lectiu.
Restarem a l’espera de si l’ajuntament els podrà tornar a oferir el curs vinent.
En les fotografies d’avui, tan sols hi veureu els últims exercicis que s’han fet assentats al banc per ser el final, diguem-ne estiraments, ja que un servidor he arribat tard, perdoneu.
Observareu també que no hi ha hagut molta participació, ja que hi ha persones que no han pogut assistir per diferents raons.
La Míriam, la monitora ens ha informat que el dissabte a la tarda al pavelló Nou del Congost, hi haurà una demostració de gimnàstica artística femenina..... Si en voleu saber més, podeu seguir l'enllaç: 
Paseu el ratolí per damunt i cliqueu 
http://www.regio7.cat/esports/2018/03/17/miler-promeses-gimnastica-aterren-manresa/465532.html 
Gràcies per seguir el bloc, intentaré estar al dia per donar informació, dels esdeveniments que afectin a la salut i al ben estar del cos.
FES SALUT I CUIDAT

DIFERENTS  ESTIRAMENTS  DE  RELAXACIÓ
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada