EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 27 de juny de 2018

ÚLTIMA DEL MES

Encantat de poder estar entre vosaltres seguidors. Avui hem fet la que ha estat l’última caminada del mes, i que com és habitual és la més llargueta. No en excés, però d’aquesta forma trenquem un xic la rutina del dia a dia.
La qüestió és que ens hem atansat fins al poble veí de Sant Joan, a on hem visitat el Mas que li dóna el nom. Avui hi ha una guarderia de menuts i l’escola municipal de música.
La caminada més o menys l’hem fet anant al Passeig del riu, per arribar a la zona del Congost, pel camí de Rajadell, pugem al pont que travessa l'eix, anem a l'esquerra per agafar tot seguit un trencant a la dreta, seguim   la pista amunt sense deixar-la, sempre recta fins a arribar a unes torres de llum que fan una bifurcació, per la dreta, és un torrent però transitable, anirem fins a trobar la pista que ve de Sant Joan. Sense desviar-nos sempre recta, per a on ens sembli més prudent, seguim baixant que sense adonar-nos, ja entrem a Sant Joan. És un entorn adequat per fer un petit descans i recuperar forces. La tornada la fem passant pel Mas que dóna nom al Poble com ja he dit, i, per les escales baixem per fer diferents carrers de la població, anar a trobar el pont que hi passa el riu Cardener, per la llera del riu anem fent via a Manresa, arribem a la Fàbrica dels Panyos i pel passeig del riu, ens dirigim al c/ Paradís, per la pujada de La Cova, anem pel c/ Caputxins, a l’avinguda de Francesc Macià i anem fins al Cap de la Sagrada Família, per fer els exercicis d’estirament i serà la cloenda de la caminada.
Amb més detall ho trobareu en l’enllaç del trac si us ve de gust de seguir-lo.                                 
En passar el ratolí per sobre canvia el color de la lletra, al mateix temps premeu el botó esquerre d’aquest i ja us adreçarà a Wikiloc, per poder veure amb detall la caminada i tenir les dades concretes d'aquesta.
                        SALUT I CAMINADES
PEL CAMÍ DE RAJADELL

VIA A SANT JOAN DE VILATORRADA

EL BOSC ESTÀ INCOMMENSURABLE

EL DIUMENGE DE RAMS I FAN UNA REPRESENTACIÓ EN AQUEST COBERT

UN  RACO FANTÀSTIC PER RECUPERAR LES FORCES


VISITANT  EL MAS DE SANT JOAN - ARA ESCOLA DE MUNICIPAL DE MÚSICA

UNA FAÇANA D'ENVEJA - FENT-LA PETAR

LES FOTOS DEL GRUP NO PODEN FALTAR


BAIXANT LES ESCALES DEL MAS PER RETORNAR

A LA LLERA DEL RIU CARDENER REFRESCANT LA GOLA

DE NOU ARRIBEM A MANRESA

NO HEM DEIXAT EL RIU  QUASI EN CAP MOMENT
FINS AVIAT! GRÀCIES PEL TEMPS DISPENSAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada