EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 26 de juny de 2018

PROG.. JULIOL


Bona tarda seguidors. Ahir vaig prometre que avui penjaria la programació de les caminades del mes de juliol, i per tant la paraula s’ha de complir, i la veritat és que ho faig amb molt de gust per totes les persones que hi estiguin interessades.
Com ja sabeu tenim tres grups, encara que tan sols hi penjo les caminades dels dos grups diguem més exigents. El de les caminades curtes, acostumen a moure’s més per dintre ciutat pel temps que disposen, i, per les mancances que cada membre component del grup pateix. La qual cosa vol dir que està adaptat a qualsevol persona que tingui ganes de fer un xic d’activitat amb grup i, compartir socialment una estona d’esbarjo.
Les caminades mitjanes o segon grup, ja és més adequat per aquelles persones que necessiten quelcom més, i les seves possibilitats donen més de si, incloent-hi la disponibilitat del temps. Ja ho constatareu amb el programa.
El tercer grup, caminades llargues, a banda d’invertir més temps en la seva realització, es procura portar un ritme constant per poder assolir l’objectiu de cremar unes quantes calories. Mantenir un pes i unes característiques personals més estrictes, no per això fora del normal. No intento pas des d’aquí, fer una classificació dels usuaris eh! Tot el contrari, donar una informació molt extensa, per les persones que ens hi vulguin acompanyar en la modalitat que creguin convenient, segons les seves necessitats i possibilitats. En tots els grups us hi esperem, i desitgem que us hi sentiu bé, no costa gens integrar-se i, compartir amb les persones que ho practican, que de ben segur que seran els vostres amics.
ÀNIMS I A PARTICIPAR QUE US N’ALEGRAREU!

CAMINADES MITJANES

CAMINADES NORMALS
QUE PASSEU UN BON ESTIU I BONES VACANCES
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada