EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 11 de juny de 2018

CAMINADA AL BOSQUET
Hem encetat setmana, i amb ella una nova caminada. Com podeu observar no paro. Bé! Bona nit a tots, avui dilluns dinou persones hem compartit novament la caminada que estava programada que era anar al Bosquet de Sant Fruitós. Per tant a les vuit del matí, els que han pogut i els ha vingut de gust, ens hem aplegat davant del CAP, que dit sigui de pas, entre els tres grups que hi ha organitzats, hi havia un total de quaranta persones. Hem fet els exercicis d’estirament com manen les normes, i cada grup s’ha disposat a fer efectiu el seu itinerari. En el cas nostre ho podeu constatar mitjançant les fotografies que hi deixo, més el trac per si us interessa i la voleu fer algun dia.
Del Cap hem anat via a Viladordis pel Truncalla, al Grau i fins a arribar al Bosc dels Enamorats, per agafar la pista que ens mena a Sant Fruitós, sempre recta passem per sobre del riu d’Or, i al cap d’uns deu minuts trobem un túnel que hi passa l’autovia que va a Sallent. Per aquesta pista anem a la depuradora de Sant Fruitós i seguidament veiem el camp de futbol, i, el Bosquet, que queda just a sobre les piscines d’aquest entorn.
La tornada la fem per l’altre costat que anem pel pont gran de la carretera de Vic, i novament travessem el riu d’Or per agafar la pista que ens portarà sempre recta als plans (polígon) del Guix. Un cop hi som anirem per l’esquerre en direcció al mas del Grau, girarem a la dreta i sortirem davant de la casa Truncalla, altre cop anem per l’esquerre i retrobem la pista que hem fet a l’anar. Ara anirem a travessar la carretera de Viladordis, i enfilarem per l’esquerre altre cop a la deixalleria del Tort, per atansar-nos al polígon comercial dels Trullols (Carrefour). Fem la rotonda i anem per la pista de terra al costat de Fes Més, que ens porta sempre recta a la carretera de Viladordis que la creuem, i som al c/Sabadell, per arribar-nos al Cap, que és el nostre punt de sortida i arribada.
El Trac és el que teniu aquí: RECORDEU 
 Manresa- Bosquet de Sant Fruitòs-Manresa 
PASSANT PER LA TORRE BUSQUET

PASSANT PEL MAS DEL GRAU

DEIXEM EL GRAU ENRERE

MAGNÍFIQUES VISTES DURANT LA CAMINADALA MERCÈ, EL JORDI, LA MARIA I L'ANTOLÍ


ARRIBEM AL BOSC DELS ENAMORATS


EL  BLAT  ESTÀ  A  PUNT  PER  PODER-LO  SEGAR

LA MARIA DEL CARME I LA CARME LA FAN PETAR

ESTEM ARRIBANT AL BOSQUET

ÉS  HORA  DE  RECUPERAR  LES  FORCES


UN  BOSC  PRECIÓS  PER  PASSAR-HI  UN  RATO  AMB  MOLT  BONES  VISTES


APROFITANT EL PETIT DESCANS PER RECUPERAR-SE

EL XAVIER CABOT AMB LA MOXILLA
RECOLLINT PER PODER SEGUIR LA CAMINADA

LES FOTOS DE RECORD NO PODEN FALTAR


LA  TORNADA CAP A CASA

ALTRES  CAMINS  PERÒ  MOLT  MACOS  TAMBÉ


EL JOSEP RUBIRALTA AVUI HA ESTAT L'ENCARREGAT DE FER LES FOTOGRAFIES, ENCARA QUE TAMBÉ N'HA FET LA ISABEL CASTAÑO I EL XAVIER CABOT. A TOTS ELLS GRÀCIES PER COMPARTIR LES CAMINADES, LES FOTOGRAFIES I L'AMISTAT  QUE DIA A DIA ES VA FORJANT AMB TOT EL GRUP.
TOT AIXÒ ÉS EL QUE HA DONAT DE SI LA CAMINADA DEL DILLUNS.
FINS DIMECRES QUE TORNARÉ, SALUT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada