EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 2 de juliol de 2018

LA SALUT -VILADORDIS

Bona tarda seguidors. Hem estrenat el mes i la setmana, avui dilluns dia 2, el Grup de Caminadors del Cap i l’AV. de la Sagrada Família, com estava previst a les vuit del matí ens hem disposat a fer la caminada saludable establerta en el programa. Cada grup com és evident amb els seus participants. Els de les caminades normals hem anat a l’Ermita de La Salut de Viladordis, i ho hem fet de la manera que desglossaré aquí.
De totes maneres el que prefereixi seguir la caminada pel trac, com faig sempre també li poso, i cada lector que esculli el model que vulgui per fer-la efectiva, si la trobeu seductora.
Del Cap, anem al c/Sant Joan d’en Coll, anem per la Pujada Roja, a l’Escola d’idiomes (pistes de conduir), passem el pont i per la dreta anem pel camí paral·lel a la C-55, fem uns 200 metres i trobem un trencant a l’esquerre que l’agafem. Baixant tot recta enllacem amb la pista que ve dels plans del Guix, fem unes passes i pel camí que tenim a davant anirem a creuar la séquia que ve del Guix, vorejant el camp que de davant a on ens trobem, sortirem a un carrer en cimentat que hi ha uns quants horts, seguint sempre recta sortirem al camí que ve del Grau, anem per l’esquerre i veiem el Càmping Freixa, a l’arribar al Polígon Industrial del Grau (Guix), seguirem per la pista de la dreta i ens porta sense deixar-la,  fins a trobar una deixalleria de cotxes usats. Fem la baixada i ens mena a enllaçar amb la pista que va a Sant Fruitós. Nosaltres per la dreta anirem via a Viladordis, al arribar a la pista ampla anirem per l’esquerre fins al pont que per damunt i passa l’autopista, C-16, agafem el camí que puja al Cementiri de Viladordis, i un cop i som, ens dirigim a l’ermita de La Salut, que farem un petit descans per recuperar forces. La tornada la farem seguint la pista que porta a Can Canyelles, agafem el trencant de la dreta, que és un torrentot, però ens mena cap al voral de la carretera del Pont de Vilomara, que l’anirem fent paral·lelament fins a poder agafar la pista que va al raval de cases que hi ha a la fondalada de la dreta. Anem fent la carena i arribem al corriol que ve de Viladordis i puja als Trullols, nosaltres baixem 20 metres i agafem per l’esquerre el ramal de la séquia, un cop fet dos trams de séquia, ens trobem a la pista que paral·lelament per la C-55, puja al Carrefour o els Trullols, una vegada som al polígon, ens dirigim a la rotonda que hi ha la botiga del Decathlon, que hi trobem la pista que ens deixa arribar al c/Viladordis que el travessem i estem al c/Sabadell, entrem al barri de La Font, per  atansar-nos al Cap, per qualsevol dels carrers que vulguem.
El trac d’avui és:Manresa-La Salut (Viladordis)
Ja sabeu que per obrir el trac heu de prémer el botó esquerre del ratolí al mateix temps que la lletra canvia de color.
Gràcies per seguir el bloc.

SALUT I CAMINADES !

FENT VIA
EL CEMENTIRI AL FONS A LA DRETA MONTSERRAT
VISTA DEL SANTUARI DE LA SALUT I EL GRUP

FOTOGRAFIA DE RECORD

FENT-LA  PETAR

DE RETORN  A LA CIUTAT
CAMINANT  PARAL·LELAMENT PER LA CARRETERA
FENT UN RAMAL DE LA SÉQUIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada