EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 28 d’abril de 2019

Programa maig-informacions

Bon diumenge. Avui aprofito, encara que queda l’última caminada del mes per fer a la Font del soroll, per fer extensiu el programa previst de les caminades pel mes de maig.

Els que em seguiu ja sabeu que és costum que pengi els programes de les caminades saludables que realitzem habitualment el Grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família. Però deixeu-me insistir una vegada més en el fet que la participació en aquestes és completament gratuït, ho dic, perquè hi ha persones que es posen en contacta amb mi i és el primer que pregunten, espero que no hi hagi interpretacions errònies en aquest sentit. Tota persona que ho desitgi, pot participar, acceptant les normes que regeixen per la bona organització i desenvolupament de l’activitat, no oblideu que disposem de tres nivells, que cada u, és autònom, i els responsables us atendran com bé us mereixeu. Tan sols s’ha de tenir ganes de compartir amb altres persones les caminades, que agradi la natura i es tinguin ganes de preservar la salut, que és el factor principal que ens porta a organitzar-les. No podem obviar que s’ha d’anar amb calçat adient, roba adequada per l’activitat, i sobre tot portar aigua, també anar ben protegit de cara al sol, que amb el temps que se’ns va apropant, no tardarà a fer calor, pel que hem de procurar que no ens cremem sobtadament.
De fet si teniu dubtes, tan sols em feu una trucada o parlem per WhatsAap, i us atendré pel que calgui, resto a la vostra disposició.
Som una bona colla de participants, però ens agrada compartir i com més siguem millor.
Aprofito l’avinentesa per informar de dues caminades més, que avui en dia se’n fan moltes, però d’aquestes ja disposo d’informació, i si són del vostre interès, ja fareu el que creieu convenient.
CAMINADES  GENERALS

CAMINADES MITJANES
Per part de l’Associació de Meandre em fan arribar aquesta:
El proper diumenge 5 de maig Meandre i Parc de la Sèquia us proposen una caminada en marxa nòrdica pels entorns de Sant Iscle. Després dels estiraments, farem un tast de vins al celler i una curta visita a l'ermita del mateix nom.
Aprofitarem per explicar-vos quins són els àmbits del Pla de Bages que el govern de Sant Fruitós pretén   reservar per futurs polígons industrials.
Sortida a les 9.00: . Parc de l'Agulla (Centre de interpretació-berenador).  Hora aproximada del tast 12.00-12.30.
Caminada de 10 Km sense cap tipus de dificultat. 
El preu de la sortida és de 5 euros (2,5 els socis).  Qui no pot, no paga. Preu del tast 3,5 euros a part.
Us recomano visitar la seva web per més informació:Qui som

LA SÈQUIA I SANT ISCLE AL FONS
Per diferents canals de comunicació s’anuncia la caminada que la veïna població de Sant Joan de Vilatorrada, enguany celebrarà la seva 25a. Edició. També crec que pot ser d’interès d’alguns que llegiu el bloc, i per tant en faig ressò. Per inscripcions i ampliar coneixements podeu anar a aquest enllaç:Caminada popular....
PROGRAMA DE LA CAMINADA DE SANT JOAN DE VILATORRADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada