EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 17 d’abril de 2019

LES FERRERESHola seguidors. Aquest dimecres hem anat al barri de “Les Ferreres”. Per completar una nova caminada saludable, i tal com estava previst amb el programa d’abril, ens hem mogut per la zona del barri del Xup (Pare Ignasi Puig), el bosc del Suanya, gaudint de la riera de Rajadell i molt a prop de la veïna població de Salelles.
Trenta persones són les que ens hem aplegat del grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, components del primer nivell, dels tres que actualment disposem.
Sintetitzant una mica, diré que pels camins habituals hem anat a la zona del Congost per sortir de la ciutat, i hem agafat el camí agrícola que mena al Bosc del Suanya, per un corriol a l’esquerre nostre, hem vorejat els camps i la casa que dóna nom al bosc, per sortir a la pista ampla per la qual després de caminar uns deu minuts, altra vegada per un trencant que hi ha a la nostra esquerra, l’agafem, i sense deixar-lo ens porta directament a davant de l’entrada de la casa de “Les Ferreres”. Hem parat a fer un recés i recuperar les forces que hem gastat durant una hora i mitja de caminada. Amb la companyia dels ases que pasturen per l’entorn, que els podreu veure a les fotografies, hem fet petar una mica la xerrada, per reemprendre de nou la caminada seguin pista avall, anem deixant cases i masos enrere, i quan arribem a l’alçada dels horts, ens fiquem per un caminet que ens fa anar a la riera de Rajadell, la travessem, i ens trobem davant dels habitatges del barri del Xup. Continuem per anar a l’escola del barri que molt a prop hi ha l’església. Davant mateix hi ha la pista que ens permet anar a l’edifici que ha recuperat la companyia de la llum a la Catalana, i podem veure uns animalons que jo sàpiga en tot Manresa tan sols n’hi ha en dos llocs, són poc habituals, penso, crec que s’anomenen emús. Si seguiu l’enllaç que hi deixo ho podreu constatar: Emú Australiano  ---2n. enllaç  Emú comú
Hem donat una volta pel barri del Sol i Aire, per agafar el corriol que mena a la zona del Congost i refent el camí d’anada pel passeig del riu Cardener, hem tornat al Cap que com ja sabeu és el nostre punt de sortida i arribada.
Si teniu la curiositat de fer-la algun dia com l’hem fet avui dimecres podeu seguir l’enllaç del trac a Wikiloc: Barri de Les FerreresSORTIDA DE MANRESA PEL CONGOST

LA TORRE LLUVIÁ I EL COLLBAIX

EL PONT DE LA RIERA DE RAJADELL AL BOSC DEL SUANYA

DOS JOANS EN PRIMER PLA

EL LUCAS, EL FRANCESC I EL JOSEP MARIA

AGAFANT EL CORRIOL DEL SUANYA

UNA MASIA AMB ELS SEUS LLIRIS

UNA PANORÀMICA MOLT MACA AMB UN DIA DE PRIMAVERA

FENT-LA PETAR MENTRE FEM EL DESCANS

ELS ASES ESPERANT SI CAU ALGUNA COSA

JA HI ESTAN ACOSTUMATS A LES VISITES

EL JOAN GENESCA  FICANT ENERGIA AL COS

FOTOGRAFIA DE RECORD

LA SEGONA - AIXÍ HI SORTIM TOTS

EL JOAQUIM AMB EL SEU GOS EL TUC - LA MASCOTA DEL GRUP

EL LUCAS DAVANT EN PRIMER PLA

ARA EL JOAN RODRIGUEZ EN PRIMER TERME

UNA ALTRE GRUP DAVANT DE TOT EL JUAN LÓPEZ

DIFERENTS MOMENTS TRAVESSANT LA RIERA DE RAJADELL

UN LLOC PRECIÓS

AMB UN ENTORN FANTÀSTIC

TOT I QUE BAIXA AIGUA PODEM PASSAR

EL MARIO COM SEMPRE TANCANT LA CAMINADA

UNA VISTA DE LES QUE ÉS POT GAUDIR DURANT LA CAMINADA

AQUÍ PODEU VEURE ELS EMÚS

AQUEST S'HI HA POSAT BÉ

ELS CEREALS MOT RAQUÍTICS - UNA PENA!

BAIXANT EL CORRIOL QUE MENA AL CONGOST

AL FONS PODEU VEURE EL CAMP DE FUTBOL DEL CENTRE D'ESPORTS MANRESA

EL PONT VELL ENS DONA LA BENVINGUDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada