EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 22 d’abril de 2019

ACTIVITAT FÍSICA


Bona tarda. Avui aprofito per informar de l’activitat que l’Ajuntament de Manresa, ha fet arribar als estaments locals, i, altres mitjans col·laboradors de la posada en marxa un any més, divulgar, i ensenyar a utilitzar correctament els aparells d’activitat física que hi ha habilitats en diferents barris de la ciutat, per a totes les persones que ho desitgin. D’aquesta manera poder gaudir d’un ben estar general, no tan sols el físic, sinó que, mentalment també aporta els seus beneficis.
Val la pena, ja que hi ha uns diners invertits, que entre tots els ciutadans amb el pagament dels impostos i hem participat. Per tant cal que en traiem un benefici si disposem de temps i podem acudir els dies i hores senyalades el programa que hi deixo pel vostre coneixement.
Tan sols vull ressenyar que l’activitat comença aquesta setmana que hem encetat. I pot participar tothom, i evidentment és gratuït.
VETLLAR PER LA NOSTRA SALUT ÉS VITAL!!Desitjant que sigui del vostre interès, us encoratjo a què hi feu cap, ben segur que ho gaudireu, i en quedareu satisfets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada