EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 15 d’abril de 2019


Bona tarda. Alguns dels que em llegireu pot ser que ja estigueu de vacances de setmana santa, altres com és evident, encara que estiguem tot l’any de vacances (que es diu), seguim al peu del canó i per tant seguim fent les caminades que hi ha programades pel mes en curs.
Per avui dilluns ens ha tocat anar a fer la Ruta dels cavalls, l’anomeno així pel fet que durant l’itinerari passem per llocs a on si poden veure entre altres coses, forces cavalls, amb algunes fotografies ja ho constatareu.
La veritat és que ens movem per la zona del Poal, a on també hi ha força conreu tant de regadiu pel fet que hi transcorre un ramal de la séquia, com de secà pels cereals, ametllers, oliveres, figueres que acompanyen i omplen l’entorn de la caminada.  Afegim les granges que hi ha ubicades a la zona amb la pertinent tinença de vaques, i altre bestiar adient, és a dir, que entretinguda visualment ho és força. Perquè no dir-ho també, a la vegada es desenvolupa en un terreny molt planer amb bones vistes de Montserrat, Collbaix, Sant Joan de Vilatorrada, ec...
Això permet que tota persona que li sigui del seu grat la pugui fer sense cap mena d’esforç físic. És una caminada per agafar fons pel que ho desitgi, ja que permet poder agafar un ritma alegre, i constant, i així cremar algunes calories que és prou necessari per al manteniment de la salut.
Un total de vint-i-tres persones l’hem compartit avui gaudint d’una matinal amb un temps prou agradable, vull dir sense massa fresca, i a la tornada menys que la majoria ja l’hem fet quasi amb màniga curta.
Bé! Si esteu de vacances, desitjo que les gaudiu molt, i si no marxeu de la ciutat i disposeu de temps lliure, us convido al fet que ens acompanyeu en alguna sortida de les que fem, que hi pot  participar tota persona que li agradi caminar.
Ara gaudiu del trac si la desitgeu fer com nosaltres ho hem fet avui: Ruta dels Cavalls Atìpica i de les fotografies que s’han fet durant el recorregut.
GRÀCIES PER LA VISITA AL BLOC
EL RAMON I JO SORTINT DE MANRESA PEL GIMNÀSTIC PARC

LA REME I EL  JOSEP EN PRIMER PLA

PER LA PISTA DE SANTPEDOR

EL PRIMER CAVALL

VIST DES DE  LA TANCA

SEGUINT LA PISTA AMPLA

ELS CEREALS I LA CASA DE LES TORRES AL FONS

SANT JOAN AL FONS I ELS AMETLLERS BEN ARREGLADA LA TERRA

SENYAL  VERTICAL ORIENTATIVA

PONT PER L'ANTIGA VIA DEL TREN DE SÚRIA

ELS CAMPS I AL FONS  ALGUNS CAVALLS


 
UNES VISTES MOLT MAQUES
MÉS CAVALLS A LA VISTA

DIPÒSIT DE RESERVA D'AIGUA DE LES TORRES

PARADA PER RECUPERAR FORCES I EL QUE CALGUI

LES ROSELLES ALEGREN LA CAMINADA - PER SI EN VOLEU SABER MÉS PODEU ANAR A L'ENLLAÇ: PIPIRIPIP

FOTOGRAFIA DE RECORD AMB EL COLLBAIX  DE FONS

SEMPRE EM FEM DUES PERQUÈ HI SORTIM TOTS

IMATGE  DE CONCURS - PRECIOSA

MÉS CAVALLS

UNS ALTRES CAVALLS

ENTRANT A MANRESA PEL PARC TECNOLÒGIC DEL GUIX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada