EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 29 de novembre de 2018

FELICITACIÓ NADAL 2018Bona tarda. Avui he penjat el vídeo, resum d’algunes caminades que durant l’any hem compartit. És una manera més d’agrair-vos la vostra complicitat, i la bona predisposició a l’hora de compartir les caminades que fem per conservar la salut.
Quan s’arriba aquestes alçades de l’any, qui més qui menys, acostumem a fer un balanç de les experiències viscudes, i generalment si la salut ens ho ha permès, quasi sempre acostuma a ser un balanç positiu, pel sol fet que si hom gaudeix de salut, no oblidem que és el capital principal en les nostres vides. Amb salut som capaços de fer tot el que calgui per gaudir del dia a dia, del que fem en el present, de les coses que ens queden pendents de fer, de tenir amics, de compartir: maneres de pensar i veure les coses, d’actituds, inquietuds, aficions, i un llarg llistat de factors que com en qualsevol tema de la vida cadascú interpreta i gestiona com millor creu pel seu bé.
En el cas que ens afecta al grup de caminadors, no descobriré pas que una part, o gairebé tots els ingredients esmentats, durant les caminades els compartim, com també gaudim de la natura  que ens envolta. Tot plegat, són hores de convivència i moltes anècdotes les que es generen, i, això aporta un plus que forja una amistat prou intensa, gairebé m’atreviria a dir: una intimitat que cada dia, com qualsevol relació humana en el decurs de la vida, genera una confiança que com a persones ens enriqueix moltíssim, i com és evident estic segur que la majoria estem convençuts que val la pena viure, que la vida és bella, almenys aquesta és la meva percepció, amb les converses que anem mantenint.
Doncs bé! Desitjo de veritat que totes tingueu el mateix plaer que jo, d’haver passat un any més, i que en puguin ser molts i molts més, de compartició, ja no parlo sols de les caminades, sinó de tots els factors exposats, i sobretot el de compartir 
                             L'AMISTAT


Per escoltar el vídeo premeu PLAY


Per veure'l a pantalla completa, cliqueu en aquest símbol que el veureu en els comandaments del vídeo quan l'escolteu.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada