EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 1 de desembre de 2018

DOS RIUS


Set membres de la colla dels Senderistes, ahir vàrem anar a caminar per la part del Mal Balç, Sant Vicenç de Castellet i Castellgalí, per poder gaudir una vegada més del lloc a on s’ajunten els rius que envolten a la nostra ciutat, és a dir a l’Aiguabarreig que hi ha a Sant Vicenç i els rius Llobregat i Cardener conflueixen per seguir fins a la seva desembocadura.
Un lloc singular pel fet que la natura és capriciosa i cada aiguabarreig té la seva singularitat. He de reconèixer que és dels llocs de l’Anella Verda que hem te captivat, em transmet tantes sensacions positives, que no em cansaria mai de passar-hi hores i hores pel seu entorn, per contemplar la seva fauna, per la diversitat de plantes i arbres que acompanyen la caminada, fins i tot per la Font encisadora que es pot veure i contemplar durant la caminada, ja que aquesta queda a l’alçada del túnel del tren dels Catalans, que per cert últimament sembla que renoven les travesses de la via, i ens hi tenen plantada maquinària i altres artefactes, com podreu veure en les fotografies que impedeixen, o més ben dit priven el pas als caminants que ens decidim d’anar per aquest lloc, amb la conseqüència d’haver de fer cabrioles estranyes per poder seguir fent la caminada. No sé a on s’hauria de denunciar, però la veritat és que resulta impactant trobar-te amb la maquinaria que veureu i a sobre que et barren el pas, perquè com altres tantes coses, actuen de la manera que els dóna la gana, amb negligència total, sense respectar o tenir en compte que és un camí que l’utilitza persones, posant en risc la integritat d’aquestes, ja que un cop hi ets has de seguir endavant o bé tornar enrere i per tant deixar de fer la caminada programada. Això sense aprofundir amb el mal que estan fent al medi ambient, que segur és molt important.
Això queda ben a prop de la Font, que no en sé el nom, tan sols puc dir que hi ha un rètol que gairebé no es llegeix, informant que l’aigua no és potable. Fa un raconet que és una meravella amb l’afegit del guarniment de la planta que l’envolta, que segons la nostra companya Mercè Soldevila, ens ha aportat el seu coneixement sobre aquesta matèria, i per tant hem sabut que es tracta de la planta “Capil·lera”. Hi deixo aquest enllaç per si us interessa i en voleu saber més: Capil·lera
Salvat aquest escull, la resta de la caminada, com he dit abans, tota ella pels corriols per a on transcorre, per les vistes que ofereix ec. Val la pena i aconsello de fer-la, si no l’heu fet ja. Podem, i hem de gaudir del nostre entorn, d’aquesta Anella Verda que ens ofereix tantes coses boniques, que ens motiva per fer les caminades evidentment per fer salut, mai oblidem aquest factor, que és prou important o no ho creieu així?
Doncs aquí ho deixo amb el repertori de les fotografies que hem fet que n’hi ha forces i espero que les gaudiu i ajudin al fet que us decidiu a fer-la algun dia, compartiu-la millor amb família, o amics que els agradi caminar i gaudir de la natura.

L’enllaç de la caminada per si la voleu fer com nosaltres avui és:Aiguabarreig-2
SENYAL ORIENTATIVA  A CASTELLGALÍ

DAVANT DEL POU DEIXANT LA PISTA AMPLA

AL FINAL DEL CORRIOL TROBEM EL CAMÍ TALLAT

ESTAN FENT OBRES A LA VIA PERÒ DES DE FA TEMPS EH!

UN FET PER DENUNCIAR PER L'IMPACTA AL MEDI AMBIENT

I PER TALLAR EL CAMÍ PER LES PERSONES QUE L'UTILITZEM. NO HI HA NORMES PER AQUESTES EMPRESES?

A TOCAR DE LES OBRES HI HA LA FONT ENCISADORA

UN RACÓ DE PRIVILEGI

COM RAJA L'AIGUA EH! FANTÀSTICA! I BEN PROTEGIDA AMB LA  CAPIL·LERA

FENT LA PISTA AMPLA PER ANAR ALS DOS RIUS

EL PRIMER PONT DEL TREN DELS CATALANS

AIXÓ JA FA OLOR D'AIGUA

OHHHHHH.............UNA PASSADA EL LLOBREGAT

IMMENS. QUIN BÉ DE LA NATURA

JA SOM A L'AIGUA BARREIG

AQUEST ÉS EL PONT DELS TRENS DE LA RENFE

OBJECTIU ASSOLIT -FENT COMENTARIS

TOCA ESMORZAR- EL J. RUBIRALTA, LA MARIA, EL MARIO

ENS HEM FET UNA SELFIE- AIXÍ HI SOM TOTS SET

LA MARIA, LA MERCÈ, EL RUBIRALTA, EL J.CANYADELL, LA NEUS I JO 

PISTA DE CAN FONT ELS CIRERENCS

GAUDINT D'UNES VISTES FANTÀSTIQUES


EL MAS, AVUI REGENTAT PEL COL·LECTIU DEL CENTRO RETRO

CURIOSITATS QUE ES PODEN VEURE DURANT LA CAMINADA

AMB LA NEUS  LLEGIT EL SENYAL QUE ENS ORIENTA PER RETORNAR A CASA

ENS HEM TROBAT AMB EL PASTOR I EL RAMAT

ELS HI HEM DEIXAT EL PAS PERÒ ALTRES  HAN DECIDIT ANAR PER DALT

VISTA DES DE DALT EL MIRADOR DEL CARDENER

ELS CAMINS ESTAN  MALMESOS PER LES PLUGES- ALGUNS JA ELS ESTAN ARREGLANT

MANRESA AMB LA SEU A LA VISTA

ENTREM PEL MAJESTUÓS CONVENT DE SANTA CLARA
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada