EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 24 de novembre de 2018

SALUT-INFORMACIÓ


Hola  a tots. Novament faig servir el blog per fer-vos memòria del pròxim taller-xerrada que el dijous dia 29 se celebrarà a l’aula de formació del CAP, a les quatre de la tarda, adjunto el programa. Queda pendent de la vaga que hi haurà la setmana entrant, però em diuen que de moment es mant es manté en ferm.
Amb motiu de les festes nadalenques que les tenim ja a tocar, aprofito també per comentar-vos la proposta que ens ha fet, els companys que participen de les caminades mitjanes, que és la d'ajuntar-nos els tres grups, i com l'any passat: Fer una caminada, la qual l'objectiu sigui anar al Parc de l'Agulla, podem anar-hi tots junts o bé cada grup per la seva banda (que ja s'ha donat el cas alguna vegada), i compartir l'esmorzar. Cada persona pot escollir el que més li sigui del seu grat. Tindrem l'oportunitat si és dona el cas, que alguns participants que no es coneixen ho puguin fer. No oblidem que dintre del grup, hi ha tres nivells, i tots podem compartir el que més ens sigui adient, ja sabeu que fins i tot n'hi ha que alternen les caminades llargues i les mitjanes per raons diverses, fet que afavoreix també en la convivència de tots els subgrups. Som veïns o no, però som persones que ens agrada la relació humana, i evidentment la practiquem mentre caminem, finalment a l'hora de acomiadar-nos, com és molt lògic desitjar-nos unes bones festes, ja que per regla general són uns dies especials, la participació no és tan regular per mil raons, familiars, domèstics, viatges, en definitiva els preparatius extres que comporten aquestes festes de nadal ec. Què diré jo que no sapigueu vosaltres.
Més endavant anirem informant sobre el desenvolupament del tema, ara la intenció és que us reserveu el dimecres dia 19, alguns els dimecres no veniu a caminar, però si us sembla bé podeu guardar aquest dia i participar amb tota la colla de la festa.
Tant en el proper taller, com el dia de l'esmorzar, ja podeu comprendre que ens agradaria poder ser el nombre més gran possible de persones pel fet que siguin uns actes ben rellevants, demostrar una vegada més que som bona colla, que gaudim d'una bona harmonia entre tots els usuaris, i que sigui així per molts anys.
Gràcies a tots per la vostra implicació. Vosaltres sou el motor perquè funcioni tot com cal, amb la vostra participació, gràcies per la bona disposició en aportar el toc personal de cadascú que sou imprescindibles, que entre tots formem un equip i anem pel camí de complir els deu anys.
SALUT I CAMINADES AMICS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada