EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 28 de novembre de 2018

SANT SADURNÍ DE SALELLESPer acabar les caminades del mes de novembre, el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, hem anat a visitar el nucli de Sant Sadurní de Salelles (anomenat generalment com Salelles). Si en voleu tenir més dades, podeu seguir l’enllaç que hi deixo i així podreu ampliar coneixements d’aquest lloc tan tranquil i gairebé idíl·lic per moltes raons.
Enllaç: Salelles
Amb un matí força fresquet i amb boira que a primera hora es feia notar la seva presència, vint-i-tres persones hem compartit aquesta caminada. Val a dir que en el decurs d’aquesta, ha sortit el sol i ens ha acompanyat boa part de l’itinerari que hem fet. Amb la conseqüència que fins i tot durant el camí ens hem anat traient roba, gràcies la bonança del temps, que sumant l’activitat el cos estava al seu punt òptim d’escalfor.
Hem sortit a dos quarts de nou com és habitual, i pel passeig del riu hem anat al barri del Sol i Aire, per dirigir-nos al Sindicat de Salelles i evidentment pels camins d’aquells vorals hem arribat a Sant Sadurní de Salelles i hem fet un petit recés per recuperar forces per poder fer la tornada a casa. El retorn l’hem fet (sempre ho intentem), per un altra banda i d’aquesta manera en fer-ho circular, per regla general les caminades solen ser més distretes i atractives per la diversitat del paratge. Així que això ens ha permès de tornar per la banda del Bosc del Suanya, a on hem pogut gaudir del cabal d’aigua de la riera de Rajadell, que aquests dies baixa amb força alegria, ens dóna una imatge no gaire habitual que val la pena de viure per les sensacions que transmet, que tant la ment com el cos, ho agraeixen molt.
Ja pel que afecta el camí agrícola que  ens mena a la zona del Congost, no dóna massa de si, però en aquest cas ens acosta a la ciutat i en portar una quantitat de quilòmetres fets, diguem que és el lloc adient per anar fent el retorn. Un cop estem al Congost, refem la llera del riu Cardener que ens torna a donar una bona dosis de relaxació i òbviament també pel cabal actual d’aigua (no gaire quotidià), novament tornem a agafar energia per arribar per la Via de Sant Ignasi, al carrer de Viladordis. Passem per al Parc de Sant Ignasi, i ens atansem al Cap per l’avinguda de Francesc Macià.
Ho podreu constatar si és del vostre grat amb l’enllaç del Wikiloc que hi deixo, si ho voleu fer com nosaltres avui.
Enllaç itinerari Wikiloc: Manresa-Salelles
Amb les imatges que intento posar cronològicament, segur que també us ajuda a tenir una visió molt clara dels itineraris que anem fent caminada rere  caminada.
  
De l'ajuntament la Regidoria de la Gent Gran em fan arribar aquest correu que adjunto per si és del vostre interès:

Benvolgut/da,
Informem de l’acte d’homenatge a la Lleva del Biberó, impulsat pel Consell de les Persones Grans de Manresa, que tindrà lloc el dia 2 de desembre, a dos quarts de dotze del migdia, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. Preguem difusió entre els vostres contactes. Si voleu, també podeu imprimir el document adjunt i penjar-lo en un lloc visible.


PROGRAMA

PUJANT AL BARRI DEL SOL I AIRE

ARRIBEM A SALELLES

CARRER DE LA VOLTA

AQUÍ LA CERÀMICA QUE HO CONSTATA

JA NO EN QUEDEN DE CARROS D'AQUESTS

A LA PLAÇA A PUNT PER  RECUPERAR LES FORCES

SATISFENT LA SET

A LA VEGADA ÉS COMPARTEIX LA TERTÚLIA

HI HA QUI PREFEREIX PRENDRE EL SOL

FOTO DE RECORD DEL GRUP D'AVUI


HA ARRIBAT L'HORA DE FER EL RETORN

SORTINT DEL NUCLI DE SANT SADURNÍ DE SALELLES

HEM POGUT GAUDIR D'AQUESTES VISTES

TOT I LES PLUGES LES PISTES ESTAN EN BONES CONDICIONS

SENYAL ORIENTATIVA PER LA ZONA QUE ENS HEM MOGUT

UNA VISTA DEL BOSC DEL SUANYA

LA RIERA DE RAJADELL  FANTÀSTICA!

LA TORRE LLUVIÀ AL FONS

EL JOSEP ADMETLLA PEL COSTAT DE LA VIA DEL TREN  QUE VA A LLEIDA

EL PONT VELL DE MANRESA UNA  JOIA ARQUITECTÒNICA
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada