EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 16 de novembre de 2018

M.N. - BOSC DE L'ILLABenvinguts a la visita del bloc. Avui divendres amb una part de la colla dels Senderistes, hem fet una caminada d'investigació que en diem. Això vol dir anar a fer recorreguts desconeguts per poder-los englobar a la varietat de caminades que ja tinc establertes, però que sempre val la pena ampliar-ne, i, anar renovant els paratges i camins que ens queden propers per a on acostumem a passar, però que els deixem de banda, i amb dies com el d'avui els transitem i ens dóna per poder ampliar el ventall d'opcions en els diversos itineraris que generalment portem fent, d'aquesta manera s'assoleix el fet que, al mateix fer les caminades siguin més atractives, variades, a banda de trencar el que en podríem dir la rutina.
L'entorn pel qual ens hem mogut és prou conegut gairebé per tots els set integrants del grup, no cal que digui ens ho hem passat molt bé, pel fet que sempre acostumem a practicar la Marxa Nòrdica, però avui al fer pistes quasi totes amb una certa amplitud, ens ha permès de fer-ho amb condicions òptimes. Reconec que hi ha influenciat les pluges que anem suportant aquests últims dies, que quasi ja necessitem un descans d'aigua, pel fet que no es pot sembrar els camps, que pel temps que estem és el que pertoca, i els pobres
pagesos van de corcoll amb aquest tema.
Hem esmorzat al Bosc de l'Illa i ens hem mogut, de Manresa a Sant Fruitós, passant per l'ermita de Sant Isidre, hem estat al riu d'Or, hem passat Per la séquia fins al Mas de Sant Iscle, per anar al Parc de l'Agulla, i seguir als plans del Guix. Hem fet la passera dels Bombers que per sota hi passa la C-55, hem anat al camí o carrer dels Tovots, i passant per davant del restaurant de Ca l'Ermitanet, ens hem atansat al barri de La Font dels Capellans, per arribar al Mercat de la Sagrada Família que avui ha estat el punt de partida. Per poc que podem quasi sempre ho fem circular, ho podeu constatar si seguiu l'enllaç que hi deixo.

DECIDIN  LA CAMINADA

SOBRE LA MARXA ANEM FENT EL QUE SEMBLA MILLOR

EL RIU D'OR AVUI FORÇA MOGUT PER LES PLUGES

JA S'HI POT LLEGIR EL NOM, UN MAS FORÇA GUAPO

PER SENYALITZACIÓ NO QUEDEM

UN DIA RÚFOL, PERÒ FANTÀSTIC PER CAMINAR

UNES PISTES ÒPTIMES PER LA PRÀCTICA DE LA  M.N.

AL FONS UN GLOBUS QUE HA ATERRAT

BARRACA DE VINYA DEL BOSC DE L'ILLA

EL BOSC DE L'ILLA UN LLOC FORMIDABLE PER RECUPERAR FORCES

EL MARIO, L'ANTOLIN, LA DOLORS, EL JORDI, EL VICENÇ, LA NEUS I EL J.RUBIRALTA

EL MAS DE SANT ISCLE I LA VIA DEL TREN DE LA POTASSA DE SÚRIA

LA  GRAN I MAGNÍFICA SÈQUIA

UNA VISTA GENERAL DELS PLANS DEL GUIX

ARRIBANT AL PARC DELS BOMBERS

L'ANTOLIN TANCA LA CAMINADACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada