EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 12 de novembre de 2018

ERMITA DE SANT ISIDRE


Dilluns dia 12 de novembre, el grup de les caminades llargues del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, hem complert amb el programa de les caminades saludables anant a l’Ermita de Sant Isidre, que està ubicada a la zona industrial del mateix nom al municipi de Sant Fruitós.
Hem sortit del Cap i hem anat als plans del Guix per cal Ermitanet, per enllaçar amb carrer dels tovots, ens dirigim al túnel de la C-55, que passem per sota i ja ens trobem com he dit als plans del Guix, fem via fins als Bombers, i emprenem la pista que ens porta a la zona industrial de Sant Isidre, per pujar a l’Ermita i fer un petit descans (recuperar forces). La tornada la fem seguint pel polígon que anirem a trobar la pista que ve de Sant Fruitós i va al Parc de l’Agulla. Nosaltres per l’esquerra fem la pista que mena a Sant Fruitós via al velòdrom, per la dreta farem les passeres del riu d’Or, que hi ha el pont per a on passa la C-55, anirem seguint recta i en quant puguem trencar a la dreta ho farem, com si volguéssim anar al cementiri de Sant Fruitós, un volt haurem fet la rotonda, agafarem el primer trencant a la dreta que és uncamí molt bonic amb una herba que enamora, i ens fa anar sense deixar-lo, al final que ja hi veiem la C-55, i novament per un túnel la creuarem, ara acompanyats del riu d’Or per la dreta nostra, i per l’esquerre els horts que donen l'entrada a Sant Fruitós, per la nostra esquerre anirem fins a començar el poble i agafar el passeig habilitat a la vora sempre del riu, fins a enllaçar amb el pas de vianants de la carretera de Vic. Travessem la carretera i per l’altre costat anem a fer un altre pas de vianants que ens mena al pont que per sota hi ha el riu. Passat el pont per l’esquerra anem fins al Polígon industrial del Grau (Guix).
Quan som al pàrquing de caravanes, girem per l’esquerra i seguidament agafem un camí que fa baixada i està ple d’horts, al final hi ha un camp que ens mena a un saltant d’aigua d’un ramal de la séquia, que l’atravassem i ens trobarem a la pista principal dels plans del Guix. Però per l’esquerra agafem un caminet que ens mena al lateral de la C-55, que l'agafem per la dreta i ens portarà al túnel de la C-55 que ja l’hem fet a l’anada, anem al c/ Dels Tovots, i per la Torre Busquet, al camí de Les Cots, baixarem fins al barri de la Font dels Capellans, per retornar al Cap. Com acostumo a dir, punt de sortida i tornada.
Tan sols hi deixo el trac : Manresa-Ermita de Sant Isidre
per si us ve de gust fer-la com he descrit, és una caminada molt planera, que no és massa rellevant, però molt interessant si l’objectiu és fer salut i caminar al voltant d’unes tres hores per fer fons. Ho dic per què és molt fàcil de fer, ja que no requereix cap mena d’esforç, és entretinguda i evidentment saludable.
Avui hem estat vint-i-sis persones les que ho hem compartit.
Si desitgeu saber més sobre l'ermita podeu seguir aquest enllaç: Conèixer Catalunya
DAVANT DEL CAP A PUNT  PER COMENÇAR LA CAMINADA

EL JOSEP ÀLVAREZ, FENT LA FOTOGRAFIA DE RIGOR

ELS CAMINADORS A LA PASSERA DE LA C-55

ZONA INDUSTRIAL DE SANT ISIDRE

LA REMEDIOS, LA ROSALIA, LA M.PILAR, L'ÀNGELS FENT EL DESCANS

EL LLUÍS, EL RAMON EL FERMÍ I EL JAUME LARROYA FENT-LA PETAR

EL JOAN GENESCA, EL MANEL MUNCUNILL, I EL JAUME CASAS....

....EL CARLES, EL JOAN SEBASTIAN, EL JOSEP ADMETLLA, EL FERNÁDEZ...

...L'ANGEL, EL RUBIRALTA, EL ISMAEL, EL XAVIER, TOTS GAUDINT DE L'ENTORN DE L'ERMITA

LA FOTOGRAFIA DE RECORD DELS PARTICIPANTS D'AVUI

AMB LES DUES HI SORTIM TOTS VINT-I-SIS

ANAR FENT CAMÍ PER ANAR A SANT FRUITÓS

UN ENTORN MOLT MACO 

SEMPRE, PERÒ AQUEST ANY TOT ESTÀ PRECIÓS

ELS HORTS NEGATS D'AIGUA

EL RIU D'OR AMB ELS ÀNECS GAUDINT DEL SEU HABITAT NATURAL

UNA PORTALADA DEL POBLE DE SANT FRUITÓS AMB LA FONT

EL GRUP ESPERANT PODER TRAVESSAR LA CARRETERA

DEIXEM SANT FRUITÓS PER RETORNAR A MANRESA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada