EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 26 de novembre de 2018

PROGRAMA DESEMBREEntrem al mes de desembre i amb ell canviarem d’estació, l’hivern truca a la porta, però primer encara farem noves caminades, i també ens prepararem per celebrar les festes nadalenques. Desitjant sempre tot el millor per a tots, seguidors, caminadors i persones en general que em dediqueu part del vostre temps en entrar i llegir el blog, aniré per parts. Avui la que toca, és la d’informar de la programació de les caminades que hem preparat els diferents grups, per compartir amb totes les persones que ho desitgeu i sigui evidentment del vostre grat.
Sempre va bé practicar les caminades però ara més que en altres ocasions podríem dir que són aconsellables pel fet que s’apropen uns dies especials, en què si tot va bé, la majoria de persones amb les reunions familiars i d’amics, que en aquestes dates sembla que es donen amb més freqüència, ens entaulem i ja sabem el resultat de quant han passat les festes el que és.
Ara doncs pot ser el moment adequat, per compartir les caminades que us proposem i començar a mentalitzar-se, per a després de les festes anar a cremar el que de ben segur, encara que vigilem farem amb els extres.
Ànims i a més de gaudir de les festes tant com es pugui, gaudiu i compartiu aquest hàbit tan saludable com és el de caminar.
TOTOHOM I ÉS CONVIDAT!!
Al mateix fer us passo un correu que de l’Associació “Meandre” em fan arribar. Pels que estimeu la naturalesa segur que us implicareu donant informació als vostres. Una nova actuació per malmetre o mal gestionar el bé comú de totes les persones.
Bon dia, sòcies i socis de Meandre.
Dir-vos que ens hem retardat en l'enviament del rebut de soci de 2018 pel fet que hem canviat de banc. Del BBVA hem passat el compte a Caixa d'Enginyers.

Per altra banda informar-vos que si entreu a la web: www.meandremanresa.cat o.com, o al facebook meandremanresa, o al twiter @meandrebages, podreu veure que estem bastant actius: promoció de l'ús de la Torre Lluvià, campanya perquè la ciutat visqui de cara al riu i finalment la feina que se'ns gira pel nou intent de l'Ajuntament de Sant Fruitós d'ampliar desmesuradament el sol industrial del seu terme, malmeten el poc Pla de Bages que ens queda.
IMATGE D'ARXIU DE MEANDRE- TORRE LLUVIÀ
PROGRAMACIÓ
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada