EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 19 de novembre de 2018

TINES LES SOLANES


Molt bona tarda. Novament hem completat una de les caminades saludables programades per aquest mes de novembre. L’objectiu d’avui ha estat anar a visitar “Les Tines de les Solanes”, encara que ens hem hagut de quedar un xic apartats del que és costum, pel fet com comprendreu del cabal d’aigua que manava per la riera de Sant Esteve. Val a dir que així i tot, s’ha gaudit moltíssim de la caminada i de les vistes que en un dia com el d’avui no es poden deixar perdre, per la seva singularitat. No ha estat una caminada habitual i això ha estat pel factor de les pluges que en aquests últims dies ens afecten. Sí, que ara ja en comencem estar una mica saturats, els camps així ho mostren, i els pagesos no poden fer el que toca que és la sembra. Esperem i desitgem que tot es normalitzi i puguin tornar a fer la feina que pertoca per l’època.
Ja podreu veure per les fotografies els cabals d’aigua del riu Llobregat, i de la riera de Sant Esteve.
Alguns camins també els hem trobat com era d’esperar en no masses bones condicions però, hem de reconèixer que, per la part que a la zona nostra respecta, les pluges no han fet mal, per tant podem estar agraïts de com es van superant els dies.
Resultat de tot plegat, que el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, els que ho hem desitjat, hem gaudit d’una nova caminada i amb conseqüència hem afegit un plus el nostre benestar, al benviure, i amb salut, que al capdavall és l’objectiu principal de les caminades. Fer salut, gaudir de la natura, compartir-les entre tots els participants, fent petar la xerrada dels temes que a cadascú l’interessen, completant unes matinals magnífiques, i d’aquesta manera omplir el nostre temps d’esbarjo. Ara que gairebé tots els participants estem jubilats, i que ens mereixem un temps per dedicar-nos personalment i gestionar-lo de la manera que més ens plagui.
Com que hi deixo l’enllaç per seguir la caminada si us ve de gust i la voleu fer com hem fet nosaltres avui, no dono detalls dels llocs per a on hem passat, ja hi haurà una altra ocasió en què sí que ho faré. A banda de no fer-me pesat, en ser una caminada que cada cert temps la repetim, vull donar l’opció del fet que vosaltres  mitjançant el trac, interpreteu les caminades que no obviaré el fet que, sempre es poden dur a terme amb moltes, i variades alternatives, que cada u, li sigui del seu grat.
Enllaç per seguir el trac: Manresa- Tines Les Solanes
Vull deixar palès que si ens hi voleu acompanyar, no ho dubteu eh!
Estarem encantats de què sigui així, sereu ben rebuts al grup que escolliu, i estic convençut que us hi sentireu bé i en gaudireu com ho fem nosaltres avui dilluns.
SALUT I CAMINADES SEGUIDORS!!

SORTIDA DE MANRESA VIA A VILADORDIS

EL XAVIER  EL JOSEP ÀLVAREZ FENT UNA PART DE PISTA AMB PROBLEMES

ARA EL GRUP PER LA MATEIXA PISTA QUE VA SANT BENET

UNA PANORÀMICA DE TARDOR

EL RIU VIST DES DEL MIRADOR DE LA CASA DE LES TINES

EL RIU LLOBREGAT AMB EL CABAL D'AVUI

SALTANTS D'AIGUA PRECIOSOS

 SENZILLAMENT FANTÀSTIC!
LA RIERA DE SANT ESTEVE COM POQUES VEGADES

L'AIGUA ÉS VIDA!

FOTO RECORD- AL DARRERE NOSTRE HI HA LES TINES

AVUI NO  ENS HI HEM POGUT ACOSTAR MOLT

ENCARA QUE ES VEU LA BOIRA HEM ACABAT LA CAMINADA AMB SOL

RECUPERANT LES FORCES-EL CAMÍ AVUI ERA UNA RIERA MÉS

ALGUNS CAMINADORS ENCARA HAN POGUT SEURE

EL JOSEP ADMETLLA I EL JOAN GENESCA FENT-LA PETAR

EL JORDI MURO AMB ELS SEU SUC

DOS AMICS EL JOSEP ÀLVAREZ I EL RAMON MEIX


EL GRUP EN PLENA MARXA DE RETORN

LA MONTSE, EL RUBIRALTA, I LA REMEDIOS, SEGUINT  ALS DEMÉS

PEL CANAL DE LA MINA PER RETORNAR AL PUNT DE PARTIDA

L'ÚLTIM EL MARIO TANCANT LA CAMINADA I VETLLANT PER LA BONA ORGANITZACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada