EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 11 de novembre de 2018

AIGUABARREIG- MEANDRE- M.N.

Bon vespre seguidors. Aquest diumenge he participat en la caminada que l’Associació de Meandre, ha organitzat per anar a gaudir de l’Aiguabarreig  a Castellgalí.
Uns vint-i-cinc participants hem compartit una matinal fantàstica, tant pel bon temps que ha fet, com de la tardor que ja ho constatareu amb les imatges que està pletòrica, amb la diversitat de colors que ens ofereix, els cabals dels rius que per les pluges que aquests dies hem sofert, aporten un plus afegit per la seva visualització en general molt fora de l’habitual. També diré que com és evident, hem vist a les lleres dels dos rius el Cardener i el Llobregat, força quantitat de porqueria que ha anat arrossegant, no ho podem evitar, la naturalesa posa les coses al seu lloc, hem de reconèixer que és positiu des del punt de vista de la neteja, segur que podrem passar un cert temps amb les aigües més netes, per poder-les gaudir tant les persones com la fauna que habita en aquests llocs, sigui per la subsistència, sigui pel seu desenvolupament natural.
El cert és que tot són ingredients que avui en la matinal, hem pogut gaudir, també una vegada més hem practicat la Marxa Nòrdica, i hem fet salut. En definitiva hem assolit tots els objectius que no és poc.
Gràcies a Meandre per organitzar aquestes caminades, i a tots els participants entre els quals hem compartit la matinal, i la Marxa Nòrdica
Per aquest any tan sols queda la sortida del mes de desembre, però si no en teniu coneixement, us hi deixo l’enllaç de la seva web, i en podreu saber tant com desitgeu, podreu trobar quantitat d’informació que segur serà del vostre interès, a la vegada podreu consultar la programació de les diferents activitats amb el calendari previst per dur-les a terme. Ah! Si voleu, us en podeu fer socis, que com podreu entendre tota entitat o associació, necessita per poder assolir objectius, no hi ha subvencions que ploguin del cel. Tot el que els col·lectius socials treballen tenen unes despeses que s’han de cobrir, no parlem de quantitats exagerades de diners, però no podem obviar que són necessaris per fer quelcom.
La web per conèixer Meandre és: associació per a la preservació.....
Deixo les fotografies que he fet durant la caminada, no són moltes però, tindreu una noció dels paratges i els llocs que hem anat fent. Si ús interessa, també hi deixo l’enllaç de Wikiloc, per fer-la com l’hem fet aquest diumenge de tardor que ens ha obsequiat amb l’estiuet de Sant Martí.
Enllaç a seguir és: Manresa Aiguabarreig

PLAÇA DE LA REFORMA FENT ELS ESTIRAMENTS


LA FONT DE SANT PAU - TARDOR EN EL SEU  PUNT ÀLGID


LA CALOR ES FA SENTIR ENS POSEM CÒMODES A BANDA DE GAUDIR DEL PARATGE

MONTSERRAT DES DEL MIRADOR DEL CARDENER

LLOC QUE  APROFITEM PER RECUPERAR FORCES

AMB L'AMIC LLUÍS LA SEVA MULLER ENS HA FET LA FOTOGRAFIA

LA MONTSE LI PISPA L'AIGUA AL LLUÍS

FENT EL PONT PER VEURE L'AIGUABARREIG

INCOMMENSURABLE

TOTHOM EMBADALIT

OBJECTIU ASSOLIT. QUINA PRECIOSITAT EH!



LA MONTSERRAT L'ESPOSA DEL LLUÍS EN PRIMER PLA

CAN FONT CIRERENCS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada