EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 14 de novembre de 2018

SUANYA - FELICITACIÓ


Enllaç Regiò7: UNA CAMINADA PER FER SALUT

Bona tarda. Com qui no vol la cosa portem mig mes de novembre al sarró, els dies passen sí, i amb ells anem completant la programació de caminades saludables que duem a terme els dilluns i dimecres de cada setmana, el grup de caminadors del Cap, i l’Associació de veïns de la Sagrada Família.
Si m’ho permeteu, avui faré ressò d’un petit detall, però que en el seu contingut és molt gran, dic això, perquè si heu comprat el diari del Regió7, haureu vist que en les notícies de Manresa, i sortim amb una fotografia que ens vàrem fer un dia que dos dels grups de caminadors vàrem coincidir al Parc de l’Agulla, encara que el motiu pel qual som notícia, és el fet d’haver batut un nou rècord de participació. Si uns tres anys enrere, estàvem contents d’assolir la quantitat de cinquanta participants en les caminades i ens semblava gairebé impossible de poder superar, el dia vuit de novembre-dimecres passat- vàrem sumar i per tant mobilitzar entre els tres grups la quantitat de setanta-quatre persones. Això fa que estiguem molt orgullosos de l’activitat que fa nou anys es va endegar i que avui dia podem assegurar que està arrelada i en comprovar que anem creixent, ens motiva a seguir amb la feina i la línia que portem per poder celebrar els deu anys, l’any que ve, de la seva implantació.
El meu reconeixement i gratitud a totes les persones que hi ha participat, i ha fet que el que podia ser un somni, sigui una gran realitat.
A la Responsable del grup de caminades mitjanes Teresa Canyadell, a la responsable de les caminades curtes Montserrat Fabregat, també a les persones que ens ajuden quan faltem algun dels capdavanters, no dic noms per no deixar-men cap, al cap i la fi, no deixem de ser un equip i entre totes es fa tot.  
També vull donar les gràcies al Cap per la seva implicació i el temps que ens dispensa que no és poc, ja que no tan sols ens dóna suport a les caminades, sinó que cuida dels caminadors oferint-nos uns tallers personalitzats de diferents matèries com poden ser: Temes de nutrició, malalties que el mateix grup suggereix de parlar-ne, de recuperació cardio pulmonar, de malalties cutànies, de vacunacions, de mobilitat física, de cures bàsiques, de relaxació, d’hipoacúsies, de la funció hepàtica, en fi.....
Ho acabem complementant també amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, que en la mesura que pot també hi aporta el seu gra de sorra.
A totes moltes gràcies, desitjant que tingui continuïtat per molts anys i podem viure i gaudir amb salut!
Aquest dimecres la caminada ha estat anar fins al Bosc del Suanya, allà hem fet la parada per refer forces, i hem gaudit de la riera de Rajadell que el cabal encara és prou generós, hem gaudit del meandre i el seu entorn mentre hem anat a parar al mas de Can Cuques, i passant per la Torre Lluvià, ens hem atansat per la planta del gas a retrobar-nos pel camí agrícola que ens ha menat al Bosc del Suanya.  Pel passeig del riu Cardener i la Via de Sant Ignasi, hem anat al c/Viladordis i per l’avinguda de Francesc Macià a la carretera del Pont de Vilomara  per acabar davant del Cap com és habitual.
Per completar-ho aprofitant que se celebra el Dia Internacional de la Diabetis, i que hi havia una taula davant del Mercat de La Sagrada Família, els caminadors que ho hem desitjat ens hi hem acostat perquè ens mesuressin el sucre, Sabeu què? Tots els que hem fet la prova ens ha donat un resultat òptim. Què vol dir? Que caminar seguidors, ens va molt bé per la salut. No em cansaré mai de dir-ho, i també de recomanar-ho.

SI VOLEU PRESERVAR LA SALUT ACOMPANYEU-NOS A CAMINAR. SEGUR QUE EN RESTAREU AGRAÏTS.

Si no podeu venir amb el grup, i voleu fer la caminada pel vostre compte l’enllaç a seguir és aquest: Manresa-Bosc del Suanya
FENT CAMÍ PER LA ZONA DEL CONGOST

EL DIA MOLT EMBOIRAT PERÒ AMB BONES CONDICIONS PER CAMINAR

EL FERMÍ I EL RAMON QUASI SEMPRE SÓN ELS CAPDAVANTERS

EL JAUME ADAM, EL JOSEP ADMETLLA ENCARA VA AMB PANTALÓ  CURT, EL XAVIER CABOT I EL MANEL MONCUNILL

L'ANTONIO LÓPEZ, JO MATEIX I EL JOSEP RUBIRALTA

EL JOSEP GRAU, EL PERE FELIU I EL JUAN LÓPEZ

LA RIERA DE RAJADELL

AL BOSC DEL SUNAYA RECUPERANT LES FORCES

L'ANTOLIN UN INCONDICIONAL DE LES CAMINADES

EL GRUP DE PARTICIPANTS A LA CAMINADA

EN AQUESTA HI SURT EL MARIO- QUASI SEMPRE N'HEM DE FER DUES PER SER-HI TOTS

MEANDRE I RIERA  DE RAJADELL 

FENT EL CORRIOL PER ANAR AL MAS D'EN CUQUES

UNA CASETA MOLT CURIOSA (CUQUETONA)

EL PONT QUE PER SOTA HI PASSA LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

RETORN A  MANRESA - ARA LA VIA LA TENIM AL  COSTAT DRET

L'EDIFICI DE LA COVA DE SANT IGNASI ENS DONA LA BENVINGUDA

PER LA VIA DE SANT IGNASI  JA QUASI SOM A CASA
Ets una gran persona Mario, el teu ajut i suport, el bon ambient que aportes al grup i la teva responsabilitat, estic segur que no jo sol, sinó que tots, t’ho agraïm immensament, et mereixes tot el millor. Una gran sort poder-te tenir entre nosaltres, que sigui també per molts anys!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada