EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 14 de maig de 2018

RUTA DELS CAVALLS

Dilluns dia 14 de maig. Ha fet un dia esplendorós de primavera, hem sortit a caminar com estava previst i segons el programa hem compartit la Ruta dels Cavalls.
Un total de vint-i-set persones són les que avui s’han decidit a voler gaudir d’aquesta caminada.
La descriuré perquè en tingueu una idea dels llocs per a on ens hem mogut i els paratges que més o menys anem veient, que són: els plans del Bages i la zona del POAL, horta de regadiu tot mentre duem a terme el que ens agrada fer que és caminar.
Com sempre podreu si us interessa, veure el perfil de la caminada, mitjançant l’enllaç del Wikiloc que posaré al final de tot.
Sortim del CAP (ICS) de la Sagrada Família, anem per la benzinera de la carretera de Vic a la zona industrial dels Dolors, pugem l’escales que porten a la via del tren dels catalans a l’altura de Turó de la Torre. Caminem i a la nostra esquerra, trobem un pas que hi ha un semàfor de seguretat per travessar la via. Anem fent camí, arribarem a la rotonda que dóna al col·legi de la Salle. Enfilem pujada amunt, creuem els blocs de pisos de l’illa, som a la carretera de Santpedor. Travessem el semàfor per anar al Gimnàstic, que seguirem tot recta la pista que mena a la urbanització de La Pineda. Al cap d’uns 20 minuts, veurem un dipòsit a la nostra esquerre que hi ha un corriol que puja, nosaltres l’agafem i sempre recta arribarem a un pont, que antigament i passava per sota la via del tren de Súria, hi ha una casa molt maca, que s’anomena Can Fèlix, fem la baixada i de seguida altre cop per l’esquerre seguim la pista tot recta que ens porta al dipòsit d’aigua de Sant Joan. Aquí parem per recuperar forces. Haurem gaudit d’un espai en el qual hi ha molts cavalls.
Emprenem la marxa de nou, per l’asfaltat caminem uns minuts com si volguéssim anar a Manresa però, per l’esquerre el segon trencant que hi trobem, enfilem amunt i anirem a trobar un ramal de la séquia que el farem tot i ens fa arribar a Can Fèlix de nou. Ara però anirem per la pista asfaltada, fins que trobarem uns trencalls a la nostre esquerra, podem agafar qualsevol d’ells que tots ens portaran fins a la pista que hem fet primer i que va a la Urbanització de Pineda. Arribarem de nou al Gimnàstic Park, travessem la carretera i anem a la Salle per baixar per l’avinguda o altres opcions que hi ha. Nosaltres avui ho hem fet pel darrere dels pisos de la rotonda, tots donen a la zona industrial dels Dolors, per la benzinera anem al c/ Arquitecta Montagut i ja som al punt de partida, el CAP.
Hi poso tres fotografies que són de l'any 2016, avui no n'he pogut fer. 

Ja teniu desglossada una nova caminada saludable. Si us ve de gust fer-la, espero que us agradi!PEL CORRIOL DE CAN FÈLIX

DIPÒSIT D'AIGUA DELS HORTS

DIPÒSIT D'AIGUA DE SANT JOAN DE VILATORRADA

PASSEIG DE SANT JOAN - LLERA DEL RIU CARDENERCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada