EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 20 de maig de 2018

FESTA AL PARC DE PUIGTERRÀ
Bona nit. Avui us faig partícips i convido als que us sigui del vostre grat a una petita caminada que diumenge vinent dia 27, des de l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, durem a terme per col·laborar amb l’Associació de Veïns de Passeig i Rodalies amb motiu de la seva festa d’estiu i per reivindicar el Pulmó Verd, que hauria de ser el Parc del Puigterrà.
Els que ens hi vulgueu acompanyar ens trobarem al c/ Penedès, s/n. A tres quarts de nou del matí per sortir a les nou en punt, en direcció al Parc de l’Agulla. Allà ens trobarem amb els veïns del barri de Valldaura, els del barri Saldes-Plaça Catalunya, i altres associacions. A les 10 del matí, farem tots junts el Camí de les Aigües, per anar al Parc de Les Homilies, i seguir fins a dalt al Parc de Puigterrà, a viure la festa que hi trobarem endegada com ja he dit abans per reivindicar i fer que sigui un espai verd a on s’hi pugui anar a tota hora del dia, i, gaudir-lo com hauria de ser, per la seva ubicació en ple centre de la ciutat.
Ens obsequiaran amb coca i xocolata desfeta a tots els participants, i com és evident els que en tinguin ganes, podran participar de la festa que serà molt variada en actes.
Per més informació hi deixo els tres programes que podeu consultar.
No cal dir que ens agradaria ser molts participants per fer la festa ben gran, en benefici de tothom.
Gràcies per endavant.

ENS HI VEIEM!


PROGRAMA GENERAL DE LA FESTA

PROGRAMA DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA


PROGRAMA DE LA CAMINADACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada