EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 21 de maig de 2018

CAM. A SANT JOANHem encetat nova setmana i amb ella una nova caminada saludable. Avui ha tocat anar a Sant Joan de Vilatorrada, i amb una participació de vint-i-quatre persones, hem gaudit d’aquesta.
El temps ens ha acompanyat i hem recorregut bona part de l’itinerari per la llera del riu Cardener.
Hem sortit del Cap de la Sagrada Família, hem anat al Gimnàstic Parc, i per la pista de l’esquerre hem baixat fins a creuar el Pont de la C-25, seguim baixant per l’esquerre i arribem al Pont Llarg. Per la pista asfaltada pugem fins a trobar un trencant a la nostra esquerre que hi ha un senyal que ens indica per anar a Sant Joan. Entrem pel Pont vell de Sant Joan, travessem el riu Cardener, per anar als bancs que hi ha davant de Cal Gallifa per recuperar forces. Han passat uns deu minuts i de nou, emprenem la marxa recte avall fins que arribem al Pont Nou, el creuem i per  l’esquerre anirem fins a la carretera c37z, trobem un corriol a la dreta. Ara estem a l’altre costat del riu Cardener, anem fent el corriol sempre recte. Hi ha trossos de totes menes. Aquest any ha plogut molt i l’herba és protagonista. Amb tot anirem seguint sempre recta, ens farà pujar un moment al boral de la carretera, però de seguit tornem a poder baixar, ara per pista normal, i, passant per sota el pont de la C-25, arribem a la resclosa de la Pirelli, ens trobem en el Parc del Cardener i arribem al Congost de Manresa, per l’antiga fàbrica dels Panyos. Seguint endavant sortirem a una rotonda que la creuem per agafar el Passeig del riu que sense deixar-lo arribem al Barri de Sant Pau. Travessarem la carretera 1416, i enfilem al nucli del Barri de Sant Pau, que un cop arribem a l’Església, per la dreta, pugem pel camí dels horts i sortim al Barri de Bufalvent, per anar al c/ del Peix. Anem ficant-nos a la ciutat per arribar al Col·legi Oms i Prat. Ens adrecem a l’avinguda de Francesc Macià per retornar al CAP, que com sempre és el punt de partida.
Si seguiu l’enllaç del Wikiloc, la podreu fer sense cap problema. Avui la caminada l’ha gravat la companya Mercè Soldevila.
Gràcies per la seva col·laboració com la del company Josep Álvarez, amb les fotografies que hi veureu. Que passeu bona nit.

Enllaç caminada:SANT JOAN


SALUT I CAMINADES SEGUIDORS !
TRAVESSANT EL PONT DE LA C - 25


AQUÍ AMB EL COMPANY LLUÍS JODAR  - ELL ÉS INSTRUCTOR DE MARXA NÒRDICA

FOTOGRAFIA DE GRUP  PEL RECORD

ZONA DEL CONGOST DE MANRESA

PASSANT PER LA FÀBRICA DELS PANYOS

ENTRADA A MANRESA PEL BARRI DE BUFALVENT

PER DAVANT DEL CENTRE DE SALUT MENTAL


1 comentari: