EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 30 de maig de 2018

CAMINADA BRUCARDESBona nit. Per acabar el mes, hem anat a l’Ermita de Sant Sebastià, aquesta, queda per la urbanització de "Les Brucardes" de Sant Fruitós de Bages. Un total de 18 persones hem compartit la que ha estat l’última caminada del mes, i que aprofito per recordar que a partir d’ara fins a nou avís, l’horari de sortida serà a les vuit del matí.
Una caminada saludable com totes les que anem fent, la sortida el seu recorregut és: des del CAP, ens dirigim via a Viladordis com podreu constatar amb el Trac de la caminada si el seguiu, anem pel camí del Grau, al Bosc dels Enamorats, baixem per anar a trobar el riu Llobregat i seguint la llera d’aquest, haurem de travessar el riu D’or que en aquest punt s’ajunta amb el riu Llobregat, pel pont que hi ha (sense cap mena de perill). Seguim sempre recta direcció a Sant Fruitós, fins que trobem una barraca, i, seguidament un trencant a la nostra esquerre, en el que hi ha un corriol amb un indicador que diu al Pla dels Rovellons, que l’agafem, i sempre recta, anar pujant el corriol. Trobarem un altre corriol més petit que segueix endavant però nosaltres no en fem cas, seguim pujant la muntanya i de seguida veurem les primeres cases de la urbanització. Un cop som a dalt de tot, per la dreta entrem pel c/ El Cau de la Guineu. Si anem sempre recta, farem una pujada i fa que enllacem amb l’av de Sant Sebastià, anem per la dreta amunt i ja veurem l’Ermita. Queda just davant de l’antic restaurant de “Les Brucardes” La tornada la fem baixant urbanització avall via a Sant Fruitós. Avui hem anat pel c/ Curt i després de baixar recta uns 700 metres trobem un trencall a la nostra esquerre amb una baixada molt pronunciada, que ens porta a enllaçar amb una pista ampla que també va a Sant Fruitós, però abans haurem trencat per la dreta un corriol molt petit, perquè si baixem fins al final de tot, hi ha una porta (Reixa), que no ens deixa passar i haurem de tornar enrere. Fet això uns 50 metres hi ha un trencant a l’esquerre que el podem fer si el riu D’or baixa amb poca aigua (el noranta per cent de vegades no es pot fer), per això seguim la pista ampla avall sempre recta, fins que trobem el pont de Sant Fruitós que hi passa l’autopista per dalt. Nosaltres seguirem recta i travessarem el riu D’or, per sobre d’un altre pont i continuem fins que arribarem sempre recta al Bosc dels Enamorats, pel Camí del Grau, retornem a Manresa i ens dirigim al CAP de Sagrada Família que és el lloc de sortida.
Es una ruta circular de 15,35 kilòmetres, amb el temps de 3 hores i 45 minuts total, amb l'esmorzar inclòs, tot i tenint en compta el dia plujós que ens ha fet parar més d'una vegada. 
Avui ha estat un dia plujós i ens hem mullat, però no per això ha deslluït la caminada que ha tingut com sempre els seus al·licients, i si no, veieu les fotografies que el Joan Clemente i el Joan Canyadell han fet per poder col·laborar al bloc i oferir-vos una idea, resum de tot plegat.
Gràcies a tots els que heu compartit la caminada, sense la vostra implicació no seria realitat, tot el que duem a terme. 
En aquesta caminada no hi puc posar el trac, doncs el telèfon ha fet de les seves i no l'he gravat. Demano perdó pel fallo comés, un altre dia serà, però espero que us animeu a fer-la per la descripció que he fet.      
 
 SALUT I CAMINADES !!
PLANS DEL GUIX - EL JOAN CANYADELL  MOLT RIALLER

LA PRESSA DE LES GENERES - RIU LLOBREGAT

ENS FIQUEM AIXOPLUC PER LA PLUJA

LA BARRACA QUE TROBEM ABANS DEL CORRIOL DE PUJADA

AMB EL COMPANY ANTONIO CANDELERA

SENYAL VERTICAL D'ORIENTACIÓ

UNA GRAN PERSONA L'ANTONIO - SEMPRE DE BROMA

L'ERMITA DE SANT SEBASTIÀ - UNA  CUCADA

EL MARIO REVILLA I EL JOSEP ADMETLLA

FOTO DE RECORD DEL GRUP - L'HA FET EL J. CLEMENTE PER TANT ELL NO HI SURT

QUINA JOIA DE FLOR! S'ANOMENA  "CASCALL BANYUT" DE LA FAMÍLIA DELS PIPIRIPIPS

AQUESTA ALTRE S'ANOMENA "PERICÓ" INFORMACIÓ DE LA MERCÈ SOLDEVILA

DUES VISTES DEL RIU D'OR AVUI AMB UN IMPORTANT CABAL D'AIGUA


PER SOTA EL PONT DE LA C-55 ARRIBEM A MANRESA DE NOU
MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS HEU VISITAT EL BLOCCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada