EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 18 de maig de 2018

LA TRONA


Molt bona nit! Aquest divendres com ja tenim costum, hem sortit a caminar la colla de que ens diem senderistes, està composta d’uns quants membres del Grup de Caminadors que he esmentat en totes les entrades al bloc, ja que a banda de sortir dos cops per setmana, no en tenim prou i per tant els divendres fem caminades diferents, per trencar la rutina. Unes sortides poden ser culturals i altres poden ser per innovar les caminades periòdiques, el que si es cert que generalment sortim de les rodalies de Manresa, val a dir però que ens solem quedar per la comarca del Bages, que tenim molta cosa a veure i gaudir pel entorn que ens envolta. Reconec que en aquest sentit, els que residim a la ciutat o comarca Bagenca, tenim una gran sort per la riquesa natural i de la història que els nostres avantpassats n’han deixat petjada, que nosaltres els hereus hauríem de preservar i sentir-nos orgullosos de tot plegat.
De mica en mica intentaré anar presentant llocs diferents, acompanyats amb algunes imatges del que visitem, si pot ser acompanyat dels tracs, per si són del vostre interès i les podeu gaudir tant com ho fem el Grup. No cada setmana som les mateixes persones, per raons molt lògiques, doncs la feina i les obligacions de vegades no permeten fer-ho, però si que en general som força constants perquè realment puc dir que és el nostre “Modus Vivendi”. Som uns fanàtics de caminar, i compromesos a fer salut, per gaudir d’una bona qualitat de vida.
Com constatareu avui hem anat fins a l’anomenada Trona, una icona de les moltes que  hi ha pels termes del Bages.
Hi deixo el trac, per si la voleu fer algun dia amb família. És una matinal molt agradable i de pas podreu veure l’arquitectura modernista com és per exemple la Casa de La Morera.
Si en voleu saber més hi deixo un enllaç:PRIMERA VISTA DE LA CASA "LA MORERA"
VISTA DE LLUNY PER NO PODER-HI ACCEDIR PELS PROPIETARIS
LA GINESTA BEN FLORIDA
LA PRIMAVERA EN LA SEVA PLENITUD. UNA JOIA
UN ALTRE REGAL PER LA VISTA
ELS GALLARETS

FOTO DEL GRUP "RECORD"

PANORÀMICA DEL PONT DE L'EIX DIAGONAL
RECUPERANT FORCES


"LA TRONA"1 comentari: