EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 28 de maig de 2018

ROCA TINYOSA


De nou torno ara per deixar constància de la caminada d’avui dilluns dia 28 de maig. Aquesta ha estat anar al Cingle de La Roca Tinyosa, pels que no ho coneixeu, més o menys queda a sota del cementiri de Viladordis.  Com ja tinc costum hi deixaré el trac de la caminada que podeu consultar si és del vostre interès.
També podeu trobar molta informació en aquest enllaç: El pou de la gallina
Com totes les caminades que fem, és saludable, es pot fer amb la família, i no és gens dificultosa, ans tot el contrari, molt entretinguda i variada pel seu entorn, Amb unes vistes tant del riu Llobregat, com per la part del territori de la Masia "Can Roviralta", que pertany al municipi del Pont de Vilomara.

Gairebé podem dir que les sortides sempre hi ha diferents opcions, la d’avui com ja he dit la podeu seguir pel trac que és: Manresa - Roca Tinyosa - Manresa
També vull afegir que amb les fotografies que hi deixo, en podeu treure alguna conclusió. Hi deixo una fotografia de la planta que s’anomena Marceta, que la Mercè Soldevila, especialista sobre tot en plantes (Botànica), sovint ens fa observar. Aquesta concretament és la que dóna nom a la Casa de Les Mercetes, que hi hem passat molt a la vora.
Suposem que la planta és la que va fer que el Mas s’anomeni així.
Fins dimecres si no hi ha cap novetat, que tornarem a fer caminada.

CAMINANT-PARATGES -VISTES

JA SOM AL CINGLE

DIFERENTS VISTES DES DE EL CINGLE


FENT LA BAIXADAPUJANT A LES MARCETES

MARCETA -  LA PLANTA QUE DÓNA NOM A LA CASA

FOTOS DEL GRUP PER RECORD


RETORNANT CAP A CASA
SALUT I CAMINADES!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada