EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 19 de maig de 2018

PUJADA A MONTSERRAT


Benvinguts al bloc. En aquesta entrada vull fer una menció especial als components del Grup de Caminadors del Cap i Associació de veïns de la Sagrada Família, que han participat de la 8a Caminada (pujada), popular a Montserrat, que els Mossos d'Esquadra, porten organitzant en benefici i col•laboració amb l'Hospital General de Manresa i altres amb el lema: "Femn el Camí al teu Costat".
Amb una participació de dues mil o més de persones, enguany ha tornat a ser un èxit
No entraré amb detalls de la caminada, ja que no hi he participat pels problemes personals de salut que ja us vaig explicar al principi d'estrenar el bloc. Però malgrat això, sento orgull de pertànyer aquest grup tan meravellós que d'alguna manera me'n sento diguem-ne fundador, i que fins avui anem forjant amistats i bona convivència entre veïnes, veïns i tota persona que estigui disposada en voler-nos acompanyar. Val a dir que fins i tot, i participen persones de fora de la comarca del Bages, com per exemple el Josep Admetlla Maseras, que ve de Corbera. Dit quedi de pas que fa vuit anys que anem compartint les caminades i en principi tots els participants desitgem que sigui per molts anys!
Fet el parèntesi, entro a justificar que comparteixo l'alegria que ells han sentit en assolir l'objectiu de fer la pujada a Montserrat, que sempre és molt gratificant, oi més, els que ho han fet per primera vegada i segur que els hi queden ganes de repetir.
Es mereixen aquest comentari per la seva proesa, i la col•laboració en la causa que no l'oblidem, és molt humanitària, solidària i necessària per al sentit què s'organitza, i l'aportació econòmica, que implica en l’objectiu de poder seguir investigant i per tant avançar en el tema que d’una manera o altra ens afecta a totes les persones.
He de dir que sento una enveja sana per no poder-los acompanyar, però em solidaritzo totalment a la causa i estic amb ells, amb tots, però especialment amb als companys del Grup de Caminadors.
Felicito a totes les persones que hi ha participat sens dubte. Però insisteixo que al Grup és mereixedor d’aquest petit homenatge i molt més.
FELICITATS COMPANYS ! US ENVEJO !

Ara com sempre hi deixo unes imatges per deixar-ne constància.
PUNT DE CONCENTRACIÓ I SORTIDA

PREPARATS PER FER I COMPARTIR LA PUJADA


OBJECTIU ASSOLIT. LA SATISFACCIÓ JA ÉS NOTA

SATISFACCIÓ I FENT PAÍS, UNA PASSADA!


UN PETIT DESCANS ABANS DE MARXAR DEL SANTUARI


NO HO HAN FET JUNTS PERÒ TAMBÉ SÓN DEL GRUP DE CAMINADORS

FELICES I DESCANSANT PER RETORNAR A CASAEL JOAN CANTON I EL JOSEP RUBIRALTA, FENT LA BAIXADA AMB EL CREMALLERA

VISTA DES DE EL CREMALLERA BAIXANT

EL JOAN CLEMENTE  I EL MANEL MUNCUNILL FENT LA BAIXADA I RETORN CAP A CASA
FENT-LA PETAR AMB UN ALTRE PARTICIPANT


1 comentari:

  1. Hola Vicens , felicitats per el reportatge tan complert que as fet tan escrit com amb imatges .Ets un crac

    ResponElimina