EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 7 de maig de 2018

MASIA BLANCAHola seguidors. Avui comentaré la caminada que hem dut a terme que ha estat la d’anar fins a la Masia Blanca.
Amb un xic de pluja inclosa, ens hem decidit d’anar pels camins habituals fins a la zona del Congost, per enfilar-nos a la casa dels Pardals i anar al barri del Sol i Aire, pels tres sets, agafem la pista per la dreta i tot recta ens porta fins a veure la Masia Blanca. Parem un moment per recuperar forces i pel camí que ens porta al Bosc del Suanya, arribem a una cruïlla que nosaltres virem a la dreta, per seguir tot recta fins que arribem a veure un raval de cases a la nostra dreta, emprenem la pista per anar-hi i allà tenim la sorpresa de poder veure uns animalons domèstics  anomenats EMUS, també d’altres tipus d’animals que criden l’atenció. Tornem enrere i al arribar a la cruïlla per la dreta ens atansem al Congost de vell nou, i pel passeig del riu anirem a pujar per la Santa Cova, al barri de Les Escodines, d’aquí ens adrecem al c/ de la Sardana i emprenem l’Av. De Francesc Macià per arribar al CAP de la Sagrada Família que és el punt de partida.
Hi deixo unes imatges i el trac de la caminada, per si és del vostre interès. Algunes i surt el meu dit, ho tindré en compte,perdoneu eh!


VISTA DE LA MASIA BLANCA

L'ASE ES POSA CONTENT DE VEURE'NS

COMPANYS DE LA CAMINADA

AQUÍ PODEU VEURE LA PARELLA D'EMÚS

DIFERENTS TIPUS DE GALLINES I GALLS

FENT-LA PETAR

EL TONI DONANT MENJAR A L'ASE

Enllç per veure el trac al Wikiloc:  Manresa - Masia Blanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada