EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 31 de maig de 2018

GIMNÀSTICA I SALUT

Bona tarda. Ahir dimecres el grup de caminadors de la Sagrada Família, el CAP (ICS), del mateix nom, que ens dóna el suport per les caminades que anem fent periòdicament, ens va oferir un nou taller o xerrada, tal com s’acostuma a fer amb una programació anual i que els usuaris en tenim coneixement, per tant quan toca, es fan efectius i com he dit al principi ahir va tocar.
La Dra. Resident Anna Delgado, ens va donar a conèixer amb profunditat el tema de les hipoacúsies i sordesa.
Amb una assistència, la veritat no gaire nombrosa (una llàstima), perquè el tema s’ho mereix, ja que amb l’edat tots més o menys anem agafant pel camí cosetes que ens afecten i, si en podem saber les causes, sempre podem acudir al metge per afavorir que gaudim d’un diagnòstic prematur, amb conseqüència, resoldre el tema més ràpid i menys costós amb tots els sentits de la paraula.
Ja sabeu que aquí en el bloc, el temes que  hi ha són sobretot, parlar de la salut, i dels factors que ens poden ajudar a aconseguir-la.
Aquí hi deixo doncs el treball presentat que va tocar el dia d’ahir, i a més en ser avui dijous, i deixaré unes imatges de la Gimnàstica que s’ha efectuat novament al lloc habitual de cada setmana.
Avui la Míriam, la monitora ha avisat que la setmana que ve no pot venir, però sí, que continuarà el dijous dia set de juny.
Gràcies a la Dra. Anna al CAP per la feina ben feta, i a vosaltres per seguir-me en el bloc. Si aneu a l’enllaç, podreu veure el treball de les hipoacúsies: Hipoacúsies i sordesa
Espero que us sigui d’interès.
.      

SALUT I CAMINADES !!


LA DRA. ANNA DELGADO

UNA VISTA DELS ASSISTENTS AL TALLEREN PLENA CONFERÈNCIA

DIFERENTS GRÀFICS DE SUPORT A LA XERRADA


UN DEU PER LA SEVA EFICIÈNCIA

FINAL DEL TREBALL
Ara unes fotografies de la gimnàstica, que  he fet des de casa per manca de temps, però hi deixo constància eh!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada