EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 16 de maig de 2018

LES MERCETES
Bona nit! Dimecres, dia de caminar amb el grup de caminadors del Cap, i l’Associació de veïns de la Sagrada Família.
Hem anat al bosc de Les Mercetes, hem participat en la caminada vint-i-vuit persones. Ens ha fet un dia fantàstic en tots els sentits de la paraula, cosa que com és lògic hem aprofitat per gaudir de la natura i de l’entorn en el qual ens hem mogut.
Reconec que si fos pel bosc, el ramal de la séquia i les vistes de Montserrat o de Manresa des del punt més alt, que es troba un cop passat el cementiri de Viladordis, la caminada no és de les més seductores, però igualment serveix per tenir dues hores i escaig de contacte amb la natura i per tant fer salut que n’és el principal objectiu.
Avui no la descriure pel fet que seria  enfarfegós explicar fil per randa tot l’itinerari, però sí que hi deixo l’enllaç del Wikiloc, per si el voleu consultar i tindreu una idea exhaustiva d’aquesta.
L’enllaç és del Josep Rubiralta, ja que jo no l’he gravat, hi ha unes petites variacions en el trac, perquè ell posa en marxa la gravació uns metres abans d’arribar al Cap de a on sortim tots junts, això comporta que hi hagi un temps afegit com és obvi, però no difereix de la caminada que hem dut a terme.
Les Fotografies la majoria són fetes del company Joan Clemente.
Gràcies a tots per col·laborar i participar de les caminades, sense la implicació de tots els participants no serien realitat.
Trac de la caminada:BOSC DE LES MERCETES

RECUPERANT FORCES AL BOSC DE LES MERCETES


 


AQUÍ TENIU EL JOAN CLEMENTE EN PRIMER PLA

FENT CAMÍ - QUINS PARATGES OI?

TOT  ESTÀ PRECIÓS - QUIN GOIG  PODER-HO GAUDIR


FOTO DEL GRUP - MONTSERRAT AL FONS

UNA PRIMAVERA ESPLENDOROSA
SI DESITGEU VENIR JA HO SABEU!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada