EL TEMPS

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 16 de juliol de 2021

Informació i Sant Francesc

 

Dia a dia, caminada a caminada, el mes de juliol va passant via, la tercera setmana ja la tenim al sarró i amb ella una nova caminada saludable que hem dut a terme aquest divendres anant a l’Ermita de Sant Francesc de Santpedor. Per anar-hi ho hem fet anat al barri del Guix, hem travessat la carretera de Vic per la passera dels Bombers, a on hem seguit pel ramal de la séquia que arriba al Parc de l’Agulla, seguint la séquia a Sant Iscle, per passar pel Bosc de l’Om i anar a Santa Maria de Comabella, que hem travessat la carretera de Santpedor i per la pista ampla que ens queda a davant mateix hem arribat a l’Ermita. Un volt hem descansat un xic i s’ha fet un mos el qui ho ha desitjat hem emprès la tornada que per variar l’itinerari de costum, ho hem fet per la carena de la urbanització de Pineda, també hem fet un petit tram del ramal de la séquia de la zona del Poal, per convergir amb la pista dels Casals, dirigir-nos al Gimnàstic Parc i per la Parada Nova, hem anat a travessar la carretera de Vic. Ara pel carrer Arquitecta Montagut i el barri de la Font dels Capellans, hem travessat el carrer de Sant Cristòfol per acabar la caminada davant del cap.

L’itinerari el podeu seguir anant a l’enllaç: Del Cap a l'Ermita de S. Francesc-Carena Pineda-juliol-21

GRÀFIC DE LA CAMINADA

Tan sols diré que és una de les caminades molt planeres, que encara que sigui una mica llarga de quilòmetres, s’acostuma a fer amb un ritma alegre, que per cremar calories i fer salut és ideal. L’hem compartit dotze persones, i val a dir que la calor ens ha respectat, no ha estat dels dies més intensos, perquè això sí que ho reconec, la caminada es força solellada i aquest ha estat un dels motius pel qual hem fet els corriols de la carena de Pineda, per gaudir de més estona d’ombra.

Aprofito l’avinentesa per fer-vos arribar informació que m’han fet avinent més d’un departament de l’ajuntament per la festa del tomàquet, també hi penjo el programa previst pel Centre excursionista de la comarca del Bages de la sortida que faran el diumenge dia vint-i-cinc de juliol.

Com podeu constatar hi ha moltes activitats i caminades per poder gaudir amb família, de la manera que cregueu més adient o amb amics, això ja depèn de la disponibilitat del temps i altres factors personals que influeixin en el desenvolupament de cada una de les activitats i, o, caminades.

Començaré per la festa del tomàquet:

La Sortida del centre excursionista cal inscriures: 

https://cecb.us4.list-manage.com/track/click?u=45ba244e9e0bf2b6612b7d67f&id=42380a4d67&e=54aca57a0b

 

Les fotografies

SORTIM DE LA CIUTAT PELS PLANS DEL GUIX

ENTRE ELS CAMPS ANEM FENT VIA

 EL TOBI ES MEREIX UNA CARANTONYA

LA PASSERA DELS BOMBERS PER TRAVESSAR LA CARRETERA DE VIC

LA SÉQUIA

PASSEIG MATINAL

LA CAMINADA VA AVANÇANT

ARRIBADA A L'ERMITA DE SANT FRANCESC

ÉS HORA DE REPOSAR FORCES

ALGUNES TENEN PROBLEMES ALS PEUS


HI HA TEMPS PER TOT EN EL PETIT DESCANS

L'ENTORN DE L'ERMITA ÉS ACOLLIDOR

ES HORA DE FER LA FOTOGRAFIA DE RECORD

UNA ALTRA PER SER-HI TOTES I TOTS

HEM VIST AQUEST PONI TAN PRECIÓS

FENT EL CORRIOL  DE LA CARENA DE PINEDA DE BAGES

EN AQUEST PLA HI HA LA BARRACA DE PEDRA SECA

APROFITANT L'OMBRA DELS ARBRES DEL BOSC...

...FEM LA PARADA PER BEURE AIGUA

EL CORRIOL ENS MENA...

...AL RAMAL DE LA SÉQUIA A LA ZONA DEL POAL

I AMB AQUESTS GOTIMS DE RAÏM TAN BONIC AVUI DONC PER ACABAT EL COMENTARI DE LA CAMINADA SALUDABLE D'AVUI

BON CAP DE SETMANA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada