EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 28 de juliol de 2021

Caminada a la Trona

Sumant caminades saludables, compartint les, gaudint de l’entorn de l’anella verda de la nostra ciutat, i renovant les energies, aquest dimecres hem anat vint persones fins a l’entorn de Cal Cuques, que és a on hi ha ubicat el bosc que acull la coneguda Trona.

Hem sortit de la ciutat pel Passeig del riu Cardener, per anar a la zona esportiva del Congost que hem continuat pel camí vell de Rajadell a travessar el pont que per sota hi passa l’eix transversal o la C/25,  per l’esquerra ens hem dirigit a sota Collbaix per anar a Cal Balcells de Dalt, i fer el pont ara en sentit contrari per travessar de nou l’eix i passant per La Morera, hem continuat caminant pista avall per arribar a l’objectiu d’avui “La Trona”. Aquí hem fet la parada per gaudir del lloc com és evident, sempre molt acollidor i amable el seu entorn. Ens hi hem fet la fotografia de les persones que en aquesta ocasió hem compartit la companyia, per seguir i completar la caminada, que en direcció a la Torre Lluvià (o sigui que hem vist dues construccions modernistes, que sempre són interessants), per anar per la dreta a fer el pont de totxo i pedra molt antic que hi passa la via del tren de Lleida, per anar fent via pel corriol fins a la Casa dels Pardals, que avui hem seguit pel camí agrícola baixant fins que hem travessat de nou la via per arribar al Congost. Hem fet una breu parada per fer un glop d’aigua, ja que el matí ha estat xafogós, i la hidratació l’hem de tenir en conta. A la vegada va bé per reagrupar-nos si anem massa estirats. Una vegada hem satisfet la necessitat, hem continuat com a l’anada pel Passeig del riu per retornar al barri davant del Cap de la Sagrada Família, per fer els exercicis de relaxament i donar per acabada la caminada d’avui.

Si ho desitgeu i és del vostre grat, que us animeu a voler fer la caminada com nosaltres l’hem dut a terme podeu seguir l’enllaç que he gravat:A la Trona Mitjana 2021

EL PERFIL DE LA CAMINADA

En resum diré que hem fet una caminada a la Trona que de les traces que disposem, no ha estat una caminada ni llarga, que avui era el que tocava per ser l’últim dimecres de mes, ni curta si la fem en un dia qualsevol, per aquest motiu sempre acostumo a ressenyar que encara que els objectius siguin o semblen repetits, els itineraris són força variats aportant d’aquesta manera que siguin més distrets, diferents, variats i entretinguts.

Ara si disposeu de temps i voleu podeu veure les fotografies que s’han fet durant la caminada.

Divendres si tot va bé, tornem a tenir contacta amb la nova caminada que toqui per completar la programació del mes, ja que en concret serà l’última de juliol.

SALUT I CAMINADES!

Avui el company Josep Àlvarez ens ha obsequiat amb un vídeo resum de les caminades del mes, el podeu visualitzar.

 


LES FOTOGRAFIES

SORTIDA DE LA CIUTAT PEL...

PASSEIG DEL RIU CARDENER

LA COMPANYA ÀNGELS JA HA VIST ALGUNA COSA PER FOTOGRAFIAR

PEL CAMÍ VELL DE RAJADELL...

...ARRIBEM AL PONT DE L'EIX...

...QUE EL TRAVESSEM

PER ANAR PER SOTA

EL COLLBAIX

AMB AQUEST CEL DE CABRETES

HEM FET UN REAGRUPAMENT

EL COLLBAIX MAJESTUÓS

LA CASA MODERNISTA DE LA MORERA A LA VISTA

LA TRONA I LA BARRACA QUE FEM A L'ENTRAR AL BOSC

LA TRONA I EL SEU ENTORN  MOLT AMABLE

ÉS HORA DE GAUDIR DEL LLOC...

...DE FER EL MOS...

... DE FER-LA PETAR...

...I RECUPERAR LES FORCES

LA FOTOGRAFIA DE RECORD

EN AQUESTA HI SOM TOTES LES VINT PERSONES

LA TORRE LLUVIÀ -LA SEGONA CONSTRUCCIÓ MODERNISTA

EL PASSEIG DEL RIU  JA DE RETORN A LA CIUTAT

EL RIU AMB POC CABAL D'AIGUA  I AVUI A MÉS TÈRBOLA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada