EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 27 de juliol de 2021

Dotzè aniversari- Agost- Informació

Un any més arribem al mes d’agost amb bones condicions físiques i amb ganes  d’encarar el que podríem dir el nou curs de caminades saludables. Això ho dic amb dos sentits com és el fet que pel mes de juny vàrem complir el dotzè aniversari de les caminades saludables que fins avui anem duent a terme.

El primer és donar les gràcies a les persones que amb la seva participació han anat compartint l’hàbit de caminar amb grup, que en el seu origen era un de sol, i que amb la seva bona acceptació tant en l’àmbit  del barri, ciutadà i comarcal, fins i tot alguna persona de Corbera de Llobregat que segueix participant de les caminades, han fet que la seva evolució arribés al punt de poder gaudir de tres nivells, com són les caminades llargues, les mitjanes i les curtes.

Abans de res felicitar a totes les persones que hi participeu, vosaltres en sou les protagonistes i que feu que l’activitat hagi anat perseverant i m’atreviria a dir a pesar de la pandèmia, creixent en participació. Gràcies sense cap excepció, s’ha de ser realista i algunes malauradament ens han deixat per haver fet el traspàs, altres per obligacions diverses que no cal detallar, però que estan presents en el dia a dia de les persones de la nostra edat, pel fet de ser avis i haver d’ajudar als fills en tasques familiars, que diguem que aquesta és la primera causa de què algunes persones hagin tingut de canviar els seus hàbits i amb conseqüència no poder seguir compartint caminades, encara que sigui temporalment. La vida i som per ajudar-nos i no cal dir que amb molta alegria de poder gaudir dels nets i netes que els nostres fills i filles ens van aportant com manen els canons.

També donar les gràcies al Dr. Carles Pardo com a coordinador de l’àrea de l’activitat física del Cap de la Sagrada Família, a la presidenta de l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, pel seu suport al grup de caminadors. Als responsables de cada nivell com són en les caminades llargues els companys Mario Revilla, el Pere Feliu, a les caminades mitjanes  a la Teresa Canyadell, el seu marit Toni i a la companya Rosa Maria Costa, com també a la companya responsable de les caminades curtes Monserrat Fabregat, amb la col·laboració fins fa un cert temps de la companya Carmen Morales, però, que per motius de canvi de residència ha hagut de deixar el grup, actualment es treballa en el tema de la persona que la pot suplantar.

En el segon sentit, entendreu com és evident que en totes les organitzacions en funció de la seva evolució es van generant uns canvis estructurals, o de relleu de persones que són referents, en aquest àmbit no hi ha un organigrama establert oficialment però, el temps, i la realitat, i evoquen com pot ser en el meu cas, que després dels dotze anys he decidit de fer un pas al costat i deixar via lliure a altres persones que avui ja se n’han fet càrrec, i que estan tant o més capacitades per seguir amb el projecte de les caminades saludables, i qui sap, si fins i tot millorar-lo deixeu-me dir que ho desitjo i que em satisfarà molt haver deixat un llegat personal en el curs de la meva vida a les persones que em precedeixin.

Ara ja passo a fer-vos arribar les programacions de les caminades previstes pel mes d’agost  que en el nostre cas no parem per vacances, ja que una majoria en ser persones jubilades o pensionistes podem dir que ja en gaudim tot l’any, amb tot, però tampoc obviarem que sempre alguns dies d’esbarjo durant aquests mesos d’estiu cauen per trencar la rutina.

Les caminades curtes en aquest cas de l’agost, han decidit no fer una programació definida, els dies de les caminades decidiran el lloc a on desitgen anar, per tant queda com podeu veure:

Les caminades mitjanes també hi ha alguna novetat

El tercer nivell de caminades, les llargues, en aquest mes d’agost trenquem amb la rutina si voleu de tot l’any, amb les caminades excepcionals que podeu llegir en la programació:

Aprofito l’entrada per fer-vos arribar una enquesta que potser també pot ser del vostre interès, si la desitgeu contestar ja fareu vosaltres mateixos:

L’enllaç per contestar l’enquesta és: Gent Gran enquestaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada