EL TEMPS

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 21 de juliol de 2021

A l'Ermita de Sant Isidre

Bona tarda i benvinguts al bloc. Un dia més hem fet realitat una nova caminada saludable de les que anem duent a terme habitualment amb el suport del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família.

Aquest dimecres ha estat anant fins a l’ermita de Sant Isidre, ubicada al polígon industrial del mateix nom, al municipi de Sant Fruitós. En el cas concret d’avui ha estat la segona vegada que durant l’any ho hem fet, amb una participació de vint-i-una persones que l’hem compartit i gaudit, amb força calor pel pic que en aquests dies anem sofrint encara que sortint l’hora que ho fem també s’ha de reconèixer que quan comença a ser present de valent ja hem arribat i ens permet d’entomar el punt àlgid ben aixoplugats a casa, altres a la piscina o com és evident en el lloc que a cadascú l’hi és més adient per passar-ho el millor possible.

Aquest dimecres hem fet catorze quilòmetres, amb una caminada molt planera i un ritma força alegre que ens ha proporcionat una vegada més poder regenerar l’energia personal amb les piles ben carregades de nou i amb alegria encarar un nou dia d’estiu amb bona salut que sigui dit de pas per això practiquem les caminades amb regularitat, per preservar la salut.

Si seguiu la traça que he gravat constatareu tot el que he esmentat i si sembla que és del vostre grat i us animeu a fer-la com nosaltres, els que em seguiu ja sabeu que ho podeu fer anant al següent enllaç: Manresa-Sant Isidre-El Grau-2021/07

EL PERFIL DE LA CAMINADA

Molt ràpidament fent una fotografia de la caminada ha estat com sempre sortint del Cap del barri, hem anat als plans del Guix, hem travessat la carretera de Vic per la passera dels Bombers, i hem anat al polígon industrial de Sant Isidre (a on hi ha el nou Carrefour, antic Supeco). Aquí és a on hi ha l’ermita de Sant Isidre. Un volt hem fet un petit descans, i un mos els que així ho desitgen, hem seguit caminant fent via per travessar el riu d’Or, per entrar al poble veí de Sant Fruitós per la part dels horts que el riu permet gaudir del regadiu. Hem anat a convergir amb la carretera de Vic que ara l’hem travessat pel pas de vianants. Una vegada som a l’altre costat travessem pel pont el riu d’Or per anar a la serra del Carrera, per dirigir-nos al polígon industrial del Grau, a davant del càmping Freixa hem fet una paradeta per fer un glop d’aigua i emprenent la caminada, passem per davant del mas del Grau, i anem al Truncalla, que per la pista ampla ens permet convergir amb la carretera de Viladordis, que pugem fins a la Torre Bosquet i pel camí de les Cots, entrar a la ciutat pel barri de la Font dels Capellans i acabar com fem habitualment la caminada davant del Cap amb els exercicis de relaxament per completar l’activitat del dia si m’ho permeteu de manera correcta, per evitar lesions. Recordo que sortim a caminar per fer i preservar la salut.

SALUT I CAMINADES


SORTIDA DE LA CIUTAT PER CAL ERMITANET - EL GUIX

EL PERE EL GUIA AMB LA MERCÈ AL CAPDAVANT

FENT ELS CORRIOLS DELS PLANS DEL GUIX

FENT VIA AL POLÌGON INDUSTRIAL DE SANT ISIDRE

FENT LES ESCALES DE PUJADA A L'ERMITA...

...DE SANT ISIDRE

TOTS ANEM ARRIBANT

LA PETITA I SINGULAR ERMITA DE SANT ISIDRE

EL SEU ENTORN AMB LA FONT

ELS BANCS QUE PERMETEN SEURE I GAUDIR DEL LLOC

EL PERE FELIU I JO LA FEM PETAR

EL MANEL AMB EL MARIO I EL JOSEP GRAU

UN ALTRE GRUPET CADASCÚ FENT EL QUE LI VE DE GUST

EP! EL JOSEP ÀLVAREZ JA PREPARA LA FOTOGRAFIA PEL RECORD

EN AQUESTA HI SORTIM VINT PERSONES

EN AQUESTA JA HI SOM TOTS VINT-I-UN

EL DESCANS S'ACABA I...

...HEM DE SEGUIR AMB LA CAMINADA

EL JOSEP I EL MARIO TANQUEN EL GRUP

ENTRE CAMPS ANEM FENT CAMÍ PER ARRIBAR...

...AL POBLE DE SANT FRUITÓS

LA FAÇANA QUE DONA AL LATERAL DEL RIU D'OR

AIXOPLUGATS A L'OMBRA ESPERANT QUE S'OBRI EL SEMÀFOR

FENT EL PONT DEL RIU D'OR A LA CARRETERA DE VIC

PER CORRIOLS I CAMINS SEGUINT COMPLETANT LA CAMINADA

A LA BASSA HI HEM VIST UNES GRANOTES - GRIPAUS-GALÀPET...? HO DEIXO A LA VOSTRA ELECCIÓ AMB UN PARELL D'ENLLAÇOS QUE US PODEN AJUDAR A ESBRINAR EL TEMA - JO ENCARA NO HO TIN CLAR.

Granota  ----  Gripau comu 

TRANSITANT PER LA SERRA DEL CARRERA

DAVANT DEL CAMPING FREIXA FENT UNA GLOPADA D'AIGUA

LA CALOR AVUI ES DEIXA SENTIR FORÇA

PEL CAMÍ D'AQUESTA MASIA "CAL TRUNCALLA" CONVERGIM AMB LA CARRETERA DE VILADORDIS PER RETORNAR AL CAP DEL BARRI.

Aprofito l’avinentesa per penjar la sortida prevista referent als sostres comarcals pels dies 21 i 22 d'agost, que el Centre excursionista de la comarca del  Bages m’ha fet arribar per si és del vostre interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada